Ce-a fost mai frumos in publicitate in 2014. Pe lista lui Bogdan Moraru, o lansare putin pacatoasa

Ce-a fost mai frumos in publicitate in 2014. Pe lista lui Bogdan Moraru, o lansare putin pacatoasa

Nu suntem mega-traditionali aici, la IQads, dar unele ritualuri au farmecul lor. Asa ca, daca tot se sfarseste si anul acesta, ne-am pus pe adunat lucrurile frumoase din publicitate din 2014. Ce i-a inspirat si ce i-a surprins pe directorii de creatie din Romania, care sunt proiectele la care au lucrat cu spor?

Bogdan Moraru, fostul director de creatie de la FCB, si-a deschis Birou de Frumos, unde este partener si director de creatie. Urmeaza sa ne faca un bilant pe anul acesta.

Cel mai misto proiect la care ai lucrat in 2014

Au fost mai multe proiecte misto, dar din pacate niciunul din ele nu s-a intamplat. Sper ca se vor intampla la anu'.

So, nu pot spune ca am facut proiecte frumoase anul asta, dar macar am gandit proiecte frumoase.

O campanie din Romania care ti-a placut

Au fost mai multe campanii/mini campanii care mi-au placut. De exemplu: viata fara rosu de la Antena 1 pentru donare de sange. O idee simpla dar frumoasa in care au scos culoarea rosie din cateva stiri difuzate de Observator timp de o saptamana (parca).

Sau evenimentul de lansare Murmur de la Grand Hotel Continental unde invitatii au devenit voyeuri care au spionat personajele prin gaura cheii. 5 camere, 5 roluri diferite: casnica angoasata, calugarita macinata de pacat, sportiva neobosita si extrem de senzuala, scolarita perversa si camerista intriganta. Frumos, te simti un mic pacatos, bravo.

O reclama din afara care te-a inspirat

Uhhhhh, sunt prea multe. Am sa aleg una, hai doua :)

Tullamore, Irish Whiskey: frumos, tupeist, cu insight, emotionant, brici.

Sau proiectul facut de FCB Brazilia. Copiii din Brazilia vor sa si exerseze engleza, pe de alta parte batranii din azilurile din SUA nu prea au cu cine sa stea de vorba, asa ca i-au adus "fata in fata" prin skype. Astea sunt doar 2 exemple care-mi vin acum in minte, poate nu sunt cele mai tari, dar sunt megahipertari.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related