Filmarea e un organism viu caruia nu-i strica timpul si bugetele generoase. De vorba cu Sorin Deleanu (AV Production Manager, Leo Burnett Group)

Filmarea e un organism viu caruia nu-i strica timpul si bugetele generoase. De vorba cu Sorin Deleanu (AV Production Manager, Leo Burnett Group)

Stai bine cu teoria. Concept, mecanism, scenariu. Bifat, bifat, bifat. Te-ai inteles cu clientul, traiesti in Paradis. Pana te apuca nervii. Urmeaza etapa de productie si, macar pentru o milisecunda, simti cum pamantul iti fuge de sub picioare. Am vorbit cu mai multe agentii despre parcursul proiectelor publicitare din momentul in care trebuie sa casatoresti oamenii de idei cu oamenii de actiune.

Daca am intreba un esantion oarecare de oameni de pe strada ce si-ar dori de la viata in termeni abstracti, imi imaginez ca nu "dragostea" ar iesi in proportie covarsitoare preferata lor. Mai degraba, variabilele "timp" si "avere" s-ar aseza confortabil pe tron. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Saga Film

Una dintre cele mai importante companii romanesti de productie de reclame TV si film, cu o istorie de doua decenii: din 2000 pana in prezent, am produs peste 2000 de reclame si 15 filme de lung metraj sau scurt... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related