Povestea retetei originale Bergenbier, spusa in cel mai recent spot TV creat de Leo Burnett

Cea mai recenta campanie realizata de Leo Burnett pentru Bergenbier pune accent pe reteta originala creata in urma cu 16 ani de un maestru berar belgian, informeaza un comunicat DC Communication.

Spotul TV prezinta povestea maestrului belgian care a luat in considerare gusturile barbatilor din Romania atunci cand a creat berea Bergenbier.

„Povestea din spot valorifica istoria reala a conceperii Bergenbier. Maestrul berar belgian exista cu adevarat, a venit acum 16 ani in Romania si a creat aceasta reteta originala, pe gustul barbatilor romani, folosita si acum in producerea berii Bergenbier. Povestea vine sa completeze universul marcii si sa consolideze pozitia Bergenbier in preferintele barbatilor romani”, a declarat Tiberiu Mercurian (Director de Marketing, BERGENBIER S.A.).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related