Cere-ti scuze dupa o noapte de pomina prin competitia de creatie B52: Tricoul de a doua zi

Cere-ti scuze dupa o noapte de pomina prin competitia de creatie B52: Tricoul de a doua zi

Clubul B52 si IQads provoaca mintile creative la o noua competitie de creatie: Tricoul de a doua zi, pe platforma The Creator. Creeaza cel mai tare tricou cu scuze si designul tau poate deveni tricoul oficial B52, aducandu-ti premii in valoare totala de 2000 euro.

Ce este Tricoul de a doua zi?

B52 a implinit de curand 10 ani de The Alternative Spirit, prin teatru contemporan, concerte ale trupelor emergente si party-uri inegalabile. 10 ani fara bullshit, asa cum esti si tu. Asa ca stie cum e: vii in club si nu mai pleci. Drept urmare, ajungi sa-ti ceri scuze pentru ca te-ai simtit cam bine si ai uitat de tot. Prevenim situatia asta si-ti oferim portita de scapare printr-o competitie de design de tricouri alternative: #tricouldeadouazi

10 ani de The Alternative Spirit, prin teatru contemporan, concerte ale trupelor emergente si party-uri inegalabile. 10 ani fara bullshit, asa cum esti si tu.

Inventeaza cel mai tare tricou cu scuze: Tricoul de a doua zi, tricoul care-si cere scuze in locul purtatorului, pe bune sau ironic. Adica fie chiar imi pare rau, fie scuze ca nu-mi pare rau. 

Competitia este gazduita pe platforma The Creator, unde te asteptam pana pe 16 februarie sa gasesti cele mai creative metode de exprimare, printr-un mesaj construit numai din vizual, numai din typography sau din vizual si typography.

Daca ai imaginatie, skill-uri mai mult sau mai putin dezvoltate de design, stii sa manuiesti un program de grafica, inseamna ca discutam cu tine. Da frau liber creativitatii si creatia ta poate ajunge tricoul oficial B52, care-ti aduce si premii in valoare totala de 2.000 euro.

Ce poti castiga?

- Locul 1: 800 EUR brut, 3 tricouri cu design-ul tau, iar creatia ta devine unul dintre tricourile oficiale B52
- Locul 2: 500 EUR brut + 2 tricouri cu designul tau
- Locul 3: 300 EUR brut + 1 tricou cu designul tau
- Cea mai populara lucrare (conform votului publicului,  aceeasi sau alta fata de cele de mai sus): 100 EUR brut + 1 tricou
- Cea mai creativa lucrare (conform votului juriului, aceeasi sau alta fata de cele de mai sus): 100 EUR brut + 1 tricou

Suntem siguri ca deja ti-au trecut prin minte cateva idei de tricou de a doua zi, asa ca asteptam propunerile tale pana pe 16 februarie. Si cum sarbatorile se lasa si cu petreceri de pomina, iti dorim multa inspiratie pentru tricoul de a doua zi. 

Pentru mai multe detalii despre competitie, te vor ajuta brieful oficial si regulamentul competitiei. Citeste-le cu atentie.

Mai multe detalii despre competitie, regulament si inscrieri gasesti pe site: www.creator.iqads.ro/b52.

Asteptam scuzele tale!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related