The Alternative School empowered by George anunta castigatorii editiei 2022

The Alternative School empowered by George anunta castigatorii editiei 2022

FX Team reprezinta Romania la Young Lions Design, Miruna Cojocariu la Roger Hatchuel Academy.

Vlada Untila & Patricia Cheveresan, aka FX Team, reprezinta Romania la concursul international Young Lions Design / Cannes Lions, in urma finalizarii unui semestru intens la The Alternative School, cu specializari oferite de experti premiati si lucru pe briefuri provocatoare.

La editia din 2022 a The Alternative School au fost inscrisi 40 de tineri creativi, freelanceri, oameni din agentii sau de la client. Pe lista scurta s-au calificat 12 echipe jurizate de lideri ai industriei creative.

“2022 a fost cel mai bun an al nostru: cel mai mare numar de speakeri internationali, cea mai diversa structura de participanti – zoom-ul ne-a permis sa primim inscrieri din toate capitalele creative, nu doar din Bucuresti, iar briefurile dificile– conflicte armate, scanarea viitorului – au primit raspunsuri admirabile, un indicator ca generatia de pana in 30 de ani poate privi designul ca pe o disciplina a solutiilor aplicate”, a spus Teodora Migdalovici, fondatoarea scolii si ambasadorul Cannes Lions in Romania.

Vlada si Patricia au studii de design la Universitatea de Vest din Timisoara si-au lucrat pe proiecte individuale sau in agentii locale. 

“Design-ul e pentru si despre oameni. Cu cat intelegi asta mai repede, cu atit reusesti sa ajuti cu solutii relevante. S-ar putea sa ai un design cool, atragator, dar fara insight cel mai probabil nu vei reusi”, a spus Patricia.

“Am aflat de la Malik Benamara ca pot fi indrazneata, de la Bob Liuzzo ca motivatia conteaza enorm si m-am convins din creatia lui Paolo Proserpio ca designul inca poate suprinde. Inspiratia poate fi contagioasa”, a comentat Vlada despre experienta ei de studiu si competitie.

Miruna Cojocariu in Academia Roger Hatchuel de la Cannes

In 2022, reprezentanta The Alternative School in competitia de Roger Hatchuel Academy de la Cannes, destinata juniorilor de pana in 23 de ani, este Miruna Cojocariu, care a castigat voturile juratilor straini cu o animatie indelung muncita, in care si-a povestit parcursul de creator intr-o cheie impecabila in executie si onesta in ton, deplin relevanta pentru multi din generatia ei.

“Mi-au placut toate celelalte aplicatii, dar adevarul e ca n-aveam nimic in comun cu ele. Dupa ce-am trecut de primul moment de anxietate, am decis sa-mi ascult instinctul si sa construiesc un video in cheie personala”, a comentat Miruna.

 

Pentru cei care doresc sa intre in competitia pentru urmatoarea editie a Roger Hatchuel Academy, pot trimite aplicatiile pana la 30 iulie, la [email protected].

Competitia Young Lions de la The Alternative School e sustinuta anual de BCR si George, primul banking inteligent.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related