Cannes Lions live pe insta-ul The Alternative School, cu suportul Eye Temple

Cannes Lions live pe insta-ul The Alternative School, cu suportul Eye Temple

Boutique-ul de optică de nișă de la Eye Temple susține cu entuziasm programele The Alternative School și facilitează transmiterea, live, a celor mai intense, interesante, amuzante sau memorabile momente de la ediția 70 a Cannes Lions, prin lentila câștigătoarelor de la Roger Hatchuel Academy, pe contul de Insta al #TheAlternativeSchool.

 « A fost o bucurie să le cunoaștem pe Alexandra Chipăilă – Rogalski Damaschin și Andra Semciuc – Leo Burnett, câștigătoarele competiției locale pentru Academia dedicată creativilor de până în 23 de ani. Sunt talentate, pline de idei și au niște personalități cuceritoare – niște ambasadoare de excepție și pentru stilistica Eye Temple și pentru talentele românești gata să strălucească pe scenele globale. Abia așteptăm să le vedem pe Croisette, purtând ramele alese împreună și să descoperim ce-i mai interesant la ediția 70 a Cannes Lions», a declarat Hani Marin, Managing Partner la Eye Temple.

Mădălina Pop și Ionuț Raicu (Tribal DDB), echipa câștigătoare a competiției de la Young Lions Design, va fi și ea la butoanele Instagramului The Alternative School, pe toată durata festivalului. (Să le ținem pumnii -)

Prin story-urile lor o să fim imersați în vibrația concursului internațional, la care participă cei mai talentați tineri designeri de până în 30 de ani selectați din câteva zeci de țări participante. Via stories o să descoperim unghiul din care fiecare dintre ei alege să consume conținutul dens de la Cannes, declinat în sute de seminarii, paneluri și workshopuri.

Mădălina, Alexandra, Andra și Ionuț au fost implicați în specializările de la The Alternative School și s-au calificat la experiența canneză în urma concursurilor jurizate de evaluatori valoroși. Shutterstock, partener local al The Alternative School, le oferă câștigătorilor acces nelimitat pentru un an, la platforma cu resurse vizuale. Accesul la festival pentru echipa de Young Lions Design a fost oferit de unul dintre alumni TheAlternativeSchool, care a ales să nu-și decline identitatea.

Fondată de Teodora Migdalovici, cu sustinerea unei cohorte eclectice de talente confirmate, #TheAlternativeSchool organizează de peste 18 ani selecția de la Roger Hatchuel Academy & Young Lions, trimitând la festival sute de tineri creativi, azi, mulți dintre ei, lideri în industria de creativitate locală și internațională. Alături de programe și evenimente de specializare dedicate deopotrivă juniorilor și seniorilor, școala este o platformă cosmopolită care conectează industria locală cu cele mai interesante experiențe globale din creativitate. De-a lungul timpului, absolvenți ai programului au fost premiați cu Aur, Bronz și Order of Merit la festivalurile Lions și dincolo de ele.

Festivalul internațional de creativitate Cannes Lions reunește anual, pe Riviera Franceză, peste zece mii de delegați din toată lumea, motivați să descopere cele mai interesante trenduri în comunicare. In 2023 evenimentul este la a 70-a ediție.

Eye Temple, suporterul creativelor la Cannes, este un boutique de optică de nișă activ în România de peste 25 de ani. Cu un portofoliu de branduri remarcabile și o echipă de consultanți care oferă deopotrivă ghidajul necesar din perspectivă optometrică, dar și de stil personal, Eye Temple este un nume de referință pentru toți cei care pun preț pe calitate, în toate expresiile ei – indiferent că e vorba despre cea a actului medical sau cea a designului.

Pe 28 septembrie, Eye Temple și The Alternative School x LoveAndLobby vor organiza The Future of Luxury, un eveniment-ecou al ediției 70 a festivalului, cu focus pe viitorul designului, al stilului și al semnificațiilor asociate luxului contemporan.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related