Adrian Pavelescu despre abordarea transcanal a noii agentii digitale Outbox

Adrian Pavelescu despre abordarea transcanal a noii agentii digitale Outbox

[UPDATE] Dupa mai mult de 7 ani de coordonare a diviziei de direct & digital a Mercury360, Adrian Pavelescu devine Managing Director al agentiei Outbox - noua identitate de brand care va grupa competentele de digital si comunicare one-to-one ale Mercury360. Anuntata oficial prima data la conferinta PR&The Web, Outbox se prezinta printr-un site creativ si o abordare orientata mai mult spre rezultate decat spre canalul digital folosit. 


In paralel cu anuntul de la conferinta, agentia a ales sa-si informeze clientii printr-un direct mailing ce contine un card cu un QR code. Odata scanat, codul trimitea catre o pagina personalizata cu numele si prenumele clientului si instala o aplicatie de augmented reality. Cealalta parte a cardului folosea ca suport pentru aplicatia ce pornea videoclipul de prezentare a noii agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated