Adrian Pavelescu despre abordarea transcanal a noii agentii digitale Outbox

Adrian Pavelescu despre abordarea transcanal a noii agentii digitale Outbox

[UPDATE] Dupa mai mult de 7 ani de coordonare a diviziei de direct & digital a Mercury360, Adrian Pavelescu devine Managing Director al agentiei Outbox - noua identitate de brand care va grupa competentele de digital si comunicare one-to-one ale Mercury360. Anuntata oficial prima data la conferinta PR&The Web, Outbox se prezinta printr-un site creativ si o abordare orientata mai mult spre rezultate decat spre canalul digital folosit. 


In paralel cu anuntul de la conferinta, agentia a ales sa-si informeze clientii printr-un direct mailing ce contine un card cu un QR code. Odata scanat, codul trimitea catre o pagina personalizata cu numele si prenumele clientului si instala o aplicatie de augmented reality. Cealalta parte a cardului folosea ca suport pentru aplicatia ce pornea videoclipul de prezentare a noii agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related