Mercury360 și Outbox semnează campania pentru ZUZU iaurt de băut

Mercury360 și Outbox semnează campania pentru ZUZU iaurt de băut

ZUZU, unul dintre cele mai inovatoare branduri de lactate din România, a mai adus o noutate în portofoliul său și o premieră pe piața românească: capacul cu dublă deschidere pentru paharul iaurtului de băut.

ZUZU inovează, astfel, nu doar ambalajul, dar și modul de consum: capacul are o deschidere specială care direcționează cu precizie iaurtul și ne scapă de grija... mustăților. Mai mult decât atât, capacul modern permite resigilarea paharului.

Pentru Zuzu, cel mai neconvențional și carismatic brand românesc de lactate, Mercury360 și Outbox au creat o campanie care integrează firesc personalitatea jucăușă a brand-ului cu inovația adusă noilor ambajale,  în același registru emoțional cu care Zuzu și-a cucerit consumatorii.

Imediat ce echipa creativă a testat noul ambalaj, au apărut natural reacțiile: hei, o mișcare isteață, rămâi fără mustață!.... dar ce facem cu distracția?! De-aici a mai fost doar un pas până la line-ul de campanie ZUZU: Ți-am luat mustața, dar îți lăsăm distracția!

Spotul recreează universul ludic al lui ZUZU, reușind, în același timp, să pună limpede în evidență beneficiile noii deschideri. Cu alte cuvinte, comunicarea semnată Mercury și Outbox este încă un angajament al lui Zuzu împotriva monotoniei, chiar și când e vorba de lucruri... pragmatice.

 

Liviu Țurcanu (Creative Director):

Inovația a fost o surpriză și pentru noi, dar surpriza adevărată a fost atunci când, la un prim test, am descoperit că mustața de iaurt a dispărut! Iar ideea de creație a apărut instant: cum ar fi să arătăm acest beneficiu funcțional printr-o dramatizare a consecinței respective?

 

Pornind de la un un brief de activare in-store, Mercury360 a indentificat oportunitatea de comunicare a noului ambalaj și a creat o campanie integrată, alături de Outbox. 

Acum, cu paharul fără “mustăți”, consumatorii pot testa inovația ZUZU iaurt de băut. În plus, cei care accesează site-ul www.mustatazuzu.ro își pot face un selfie memorabil cu mustățile ZUZU.

 

Credits:

  • Client: Albalact
  • Agenții: Mercury360, Outbox
  • Casă producție: Multi Media Est
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related