Lasa-i sa zica

Lasa-i sa zica

Michael Jordan a fost dat afara din echipa de baschet a liceului, Walt Disney a aflat de la altii ca ducea mare lipsa de idei, iar Beethoven era un compozitor fara speranta in viziunea profesorului lui de muzica.

Lui Marius Manole i s-a zis ca e prea timid pentru actorie, Gheorghe Hagi era vazut ca prea firav pentru fotbal, iar Sonia Grindeanu, campioana noastra mondiala la arte martiale chinezesti (Wushu), a fost "acuzata" de prea multa sensibilitate.

Vorba aia, in spatele fiecarui om de succes stau ani intregi de esecuri care nu se vad. Si o armata de neincrezatori. Leo Burnett Group desfiinteaza scepticii cu noul spot de inceput de an pentru BRD Groupe Societe Generale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related