[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in 2014. Orange Romania ocupa primele 2 locuri

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in 2014. Orange Romania ocupa primele 2 locuri

Orange Romania este prezenta cu 3 spoturi in clasamentul celor mai vizionate reclame pe YouTube in 2014 de catre userii romani.

Astfel, primul loc este ocupat de spotul "Danseaza ca Millidge si Doig", lansat in luna noiembrie, care a adunat pana in prezent peste 1.600.000 de vizualizari. Millidge si Doig apar si in spotul de pe loc secund, precum si in cel de pe locul 5, ambele reprezentand spoturi dedicate Orange PrePay. 

Pe cel de-al treilea loc s-a situat Samsung Mobile, cu spotul de introducere a modelului Samsung GALAXY S5.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related