VICE, Mixtopia si Zeppelin imbraca #tricouldeadouazi dupa nopti neastamparate

VICE, Mixtopia si Zeppelin imbraca #tricouldeadouazi dupa nopti neastamparate

Cum arata tricoul tau de a doua zi? Poate nu stii inca. N-ai avut timp, te-au batut la cap mama cu grija, prietenul cu relatia, catelul cu joaca, seful cu mailurile, soacra cu vizita, proful cu scoala sau colegii cu bauta. E cazul sa te hotarasti curand, ne pregatim sa inchidem pravalia. Ai pana pe 16 februarie, inclusiv, sa te rupi decisiv de orice agent perturbator si sa-l faci. Ca lumea, pe un template, dupa brief.

Intre timp, exact procesul asta prin care o sa treci si tu a fost probat de 3 publicatii-prietene ale noastre: VICE, Mixtopia si Zeppelin. Ii dam drumul la tricouri?


VICE

Scuza jurnalistului VICE Mihai Popescu e un thriller violent care-ti fuge agitat prin ochii mintii. E o mini-nuvela cu spioni. E o marturie care atinge probleme socio-economico-politice. E un documentar despre o societate aflata in decadere. E reportajul dezarmant care urla pe-un tricou. Iata-l:

 

Mixtopia

Mixtopia ne-a scris un "Meniu complet pentru scuzele de a doua zi", pe care l-au abordat tacticos: avem 3 sortimente (pentru parinti, prieteni si colegi) de categorii diferite, dupa principalele zone de interes mixtopice. Astfel ca alegem intre retete, muzica si tehnologie de "imi pare rau". Si nu sunt vorbe, ci mai degraba kituri comportamentale.


Uneori, cuvintele sunt inutile cand incerci sa incropesti o scuza credibila, de dupa o noapte-aventura din cauza careia intarzii la birou, esti un vierme de canapea cand trebuia sa iesi in oras sau dai skip mesei in familie pentru ca, pur si simplu, esti prea mahmur. Lasa cuvintele pe altadata si apeleaza la cateva trucuri: 


Retete de "imi pare rau" 

Pentru parinti 

Arata-le cat de grea iti e mahmureala cu un English Breakfast. Ei vor fi fericiti ca in sfarsit mananci si tu tot din farfurie, basca faptul ca mananci si niste fasole, fix ca-n copilarie. Iar tu iti vei reveni dupa acest leac englezesc de a trata efectele post-distractie.

Muzica de "imi pare rau" 

Pentru prieteni 

"I will survive" e piesa care iti va asigura iertarea in randul prietenilor. Melodia Gloriei Gaynor e ascultata doar la karaoke si in momentele in care ai nevoie de un imbold mare ca sa treci peste orice: despartire, mahmureala, concediere. Daca pui piesa asta pe wall alaturi de un "feeling optimistic", vor sti ca scuzele tale nu sunt vrajeala. Vor rade de tine, dar te vor ierta. Deci, vei supravietui. 

Tehnologie de "imi pare rau" 

Pentru colegi/ sefi

PPT-ul iti e salvarea. Sau un board pe Pinterest pe care sa-l impartasesti cu prietenii. Dar PPT-ul e alegerea aia cu care mergi la sigur. Destinatii de vis cu plaje aurii si ape turcoaz, pisici si pisicute, imagini din Romania, personalizeaza-le si apoi trimite-le catre colegi si sefi. Spune-le ca ai vrut sa le faci o surpriza placuta si ca ai stat toata noaptea sa gasesti cele mai frumoase imagini pentru ei. Si de-aia ai ajuns atat de tarziu. Slide dupa slide si iti asiguri iertarea. 

 

Revista Zeppelin

Oamenii de la Zeppelin au venit cu 3 ilustratii de tricouri care ar fi super startere de conversatii la petreceri, chiar daca nu merg chiar pe aceeasi banda cu brieful. 

7 nu l-a mai mancat pe 9, acum vine in schimb sa-si ceara scuze.
Starter: De ce-a intarziat 7? 'Cause 7 had 6. 

Momentul ala cand iti place vinul asa tare, ca te-ai distra doar tu cu el. Pe la 4 dimineata, figurile incetosate care-ti tin loc de prieteni suiera ca vor sa plece. Tu nu poti, te iubesti cu vinul, macar un "la revedere" sa-ti mai iei. Urli "vin imediat!". Te aude chelnerul zelos al serii si vine jovial purtand pe brate inca o sticla. Da-i si mai pleaca acum.
Starter: Imi place vinul mai mult decat oamenii. Tie?

Oare cum faci sa te adaptezi la un drum care tremura precum piftia?
Starter: Sunt pasionat de drumurile serpuite si mi se spune Soferul Masochist. Problema e ca n-am masina.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related