MediaMall va gestiona vanzarile de publicitate pentru revista Lumea Copiilor

Incepand cu data de 8 noiembrie MediaMall va gestiona in exlusivitate vanzarile de publicitate pentru revista Lumea Copiilor.

Lumea Copiilor are o aparitie lunara, si se adreseaza copiilor de pana in 12-13 ani, avand un tiraj de 50 de mii de exemplare, conform declaratiilor editorului. Este de remarcat faptul ca Lumea Copiilor are un departament de distributie propriu care acopera peste 1200 de scoli. In punctele conventionale de desfacere a presei revista este distribuita prin Hiparion. Primul numar al revistei a aparut la sfarsitul anului 2001.

"Prin includerea in portfoliul nostru a unei publicatii de succes adresata celor mici- Lumea Copiilor, si prin lansarea site-ului postului Minimax catre advertiseri, putem sa oferim in acest moment un pachet de publicitate integrat- tv, presa si internet, pentru desfasurarea campaniilor adresate copiilor." - a declarat Andreea Parvu - Account Executive la MediaMall.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related