#FreeYourHair, #FreeYourMind – un manifesto de exprimare liberă marca Batiste și Emil Rengle, semnat de agenția Oxygen

#FreeYourHair, #FreeYourMind – un manifesto de exprimare liberă marca Batiste și Emil Rengle, semnat de agenția Oxygen

Brandul de frumusețe Batiste România lansează campania #FreeYourHair, #FreeYourMind, în care susține în mod deschis exprimarea liberă, într-o colaborare cu dansatorul și coregraful Emil Rengle. Batiste își propune să încurajeze exprimarea liberă prin dans, păr, haine, prin alegerile de viață sau prin exprimarea sexualității. Batiste este primul brand de beauty care susține comunitatea LGBTQ în România, prin campania semnată de agenția de comunicare Oxygen.

#FreeYourHair, #FreeYourMind este o continuare a manifestului început în 2017, când șamponul uscat Batiste a generat un dialog deschis si autentic între băieți și fete. Mesajul brandului a fost că fiecare are stilul propriu, fără inhibiții, începând cu felul în care își poartă părul. Prin campania din 2018, Batiste reiterează ideea de exprimare liberă cu ajutorul lui Emil Rengle, care vorbește deschis despre orientarea sa sexuală.

Campania  a fost lansată în mediul online printr-un clip video și un discurs puternic al lui Emil:

“Nu e nimic greșit în faptul că pot iubi un bărbat la fel de mult cum pot iubi o femeie. Aș vrea ca iubirea să nu mai fie tabu”. 

 

„Credem că părul este unul dintre cele mai importante elemente prin care ne exprimăm personalitatea. Ideea #FreeYourHair, #FreeYourMind a venit ca o continuare curajoasă la inițiativele noastre, ca brand, pe plan local. Ne bucurăm mult că îl avem alături pe Emil, un adevărat exemplu de curaj pentru tinerii din România și sperăm ca prin campania Batiste să inspirăm cât mai mulți oameni să se exprime fără inhibiții”, a declarat Laura Ciocoiu (Stanciu, Brand Manager Batiste România, Sensiblu).

 

Despre exprimare liberă se tot vorbește de ceva timp în România, dar pe jumătate. Brandurile se opresc acolo unde ar putea deranja, acolo unde majoritatea  ar putea fi de altă părere. Multe subiecte rămân tabu. Batiste este acel brand tânăr și curajos care să ducă discuția mai departe. Împreună cu echipa de brand am reușit să provocăm un dialog cel puțin controversat despre libertatea de alegere, de exprimare si de stil”, a declarat Sînziana Focșa (Communications Strategist Oxygen).

 

Batiste va continua manifestul #FreeYourHair, #FreeYourMind început în online si social media alături de Emil pe toată perioada verii, prin conținut foto și video care va “străluci în toate culorile posibile”.

 

Echipa Oxygen:

Adriana Necula – Creative Director
Sînziana Focșa – Communications Strategist
Andreea Irimia – Project Manager
Teodora Țeican – Social Media Manager
Bogdan Epure – Social Media Strategist
Andreea Filip – Business Development Director

 

Echipa Sensiblu:

Laura Ciocoiu – Stanciu – Brand Manager
Letiția Ioana – Brand Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related