Brand de Tara si Brand Support te intreaba cum pupi de Dragobete

Brand de Tara si Brand Support te intreaba cum pupi de Dragobete

Ce ne inspira mai mult la sarbatoarea Sfantului Valentin, desi in mod normal aceasta nu se afla in calendarele noastre? Patosul, convingerea si consecventa cu care ne-a fost bagata pe gat. Haters? Nici pe departe! Dar de ce sa nu aruncam o privire in propria ograda pentru a vedea daca nu avem o sarbatoare la fel de frumoasa, inca mai bogata in simbolistica, pe care sa o promovam cu la fel de multa pasiune si coolness. The American way!

Dar gata cu englezismele si cu atitudinea de imprumut! Asta este si mesajul celor de la Brand de Tara si Brand Support care au vrut nu doar sa aminteasca de aceasta optiune, ci sa ii invete pe romani cum se sarbatoreste iubirea pe romaneste: cu pupatura pasionala moldoveneasca, cu pupatura iute banateana, cu pupatura faina ardeleneasca, cu pupatura lunga dobrogeana sau cu mandra pupatura olteneasca. 

 

Indragostitii si nu numai sunt asteptati intre 21 si 24 februarie la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" sa participe la o serie de evenimente pur romanesti intr-un cadru menit sa inspire, cu pupaturi si tot tacamul.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related