Aici sunt cele mai bune scuze dupa o noapte de pomina in club

Aici sunt cele mai bune scuze dupa o noapte de pomina in club

B52 a aniversat de curand 10 ani de petreceri nebune, teatru contemporan, dupa care nu-ti mai vine sa pleci acasa, si concerte cu muzica alternativa, care te tin in picioare pana tarziu in noapte. Cu acesta ocazie a lansat, in colaborare cu IQads, competitia de design de tricouri alternative Tricoul de a doua zi, tricoul care isi cere scuze in locul purtatorului, pe bune sau ironic dupa o noapte de pomina in club.

Competitia, derulata pe platforma The Creator, a adunat 490 de lucrari inscrise, dintre care 211 scuze acceptate, numai bune pentru sef, iubit(a), colegi, prieteni, animale de companie sau organe vatamate.

Castigatorii au fost alesi in urma votului publicului (40% din nota finala) si votului unui juriu profesionist (60% din nota finala).

Juriul profesionist a fost format din: Alex Dona (Times New Roman), Alexandru Nimurad (Fashion Designer), RobertObert (Freelance Artist), Valentin Luca (Flair Bartender), Roxana Cozaru (Art Director, Friends/TBWA) si Virgil Horvat (Manager, B52&Fabrica).

Competitia a fost stransa, juriul a fost pus in mare dificultate, dar, in cele din urma, avem lucrarile castigatoare pentru #tricouldeadouazi:

  • Ranga, realizata de Radu Otarasanu, a castigat locul I
  • Page not Found, realizata de Costina Dinulescu, a castigat locul II si premiul publicului pentru cea mai populara lucrare
  • Cine se scuza se acuza si Prieteni imaginari, realizate de Ionut Popescu, au castigat locul III, respectiv premiul juriului pentru cea mai creativa lucrare

Tricoul lui Radu Otarasanu ilustreaza cum e sa te faci ranga la propriu dupa o noapte in club.



Tricoul Costinei Dinulescu ne spune ca daca noapte e indeajuns de salbatica, intri in avarii si a doua zi.

Ionut Popescu crede ca daca in club suntem in forma maxima, a doua zi ne transformam cu totii in monstruleti.

Si tot Ionut Popescu ne linisteste, anuntandu-ne ca prietenii imaginari de peste noapte nu ne parasesc nici la lumina zilei.



Pe langa gloria si sansa de a fi tricoul oficial B52, lucrarile primesc si premii in bani dupa cum urmeaza:

- Locul 1: 800 EUR brut, 3 tricouri cu design-ul realizat, iar creatia devine unul dintre tricourile oficiale B52
- Locul 2: 500 EUR brut + 2 tricouri cu designul realizat
- Locul 3: 300 EUR brut + 1 tricou cu designul realizat

2 premii speciale
- Cea mai populara lucrare: 100 EUR brut + 1 tricou cu designul realizat
- Cea mai creativa lucrare: 100 EUR brut + 1 tricou cu designul realizat

Tricoul oficial B52 va fi produs cu sprijinul EPSON si Dacora Print, care detin puterea formidabila, incarcata de-o responsabilitate la fel de mare, a unei masinarii care imprima designuri direct-to-garment in 27 de secunde. La fix pentru planurile noastre de tricouri de bumbac (fie ca sunt unicat sau serii mai mari, folosite ca promotionale).

Pe imprimanta  o cheama SureColor SC-F2000, e nepretentioasa, de fire econoama si se imprieteneste usor cu orice atelier de personalizat tricouri sau fashion designer cu dorinta de a porni niste linii vestimentare guraliv de vizuale. Poate printa imagini complicate, deci poate servi celor mai indraznete idei de design.

Multumim tuturor participantilor. Noi mergem acum la bere in B52 sa punem in aplicare scuzele castigatoare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related