[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Cristina Cazacu, 25 de ani, aproape avocat si art director cu acte-n regula

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Cristina Cazacu, 25 de ani, aproape avocat si art director cu acte-n regula

Ce-ti poti dori mai mult decat sa ai motive sa fii fan Suits si Mad Men in acelasi timp (da, da, Cristina, ti-am vazut poza)?

S-o intrebam pe Cristina Cazacu, aici de fata, absolventa a Facultatii de Drept, masteranda in Arbitraj International, activa cu ilustratia & designul pe diverse site-uri de freelance si proaspata absolventa a Scolii ADC*RO, promotia 2016. Stai, mai incape si ca din februarie e art director la Friends/TBWA?

A descoperit ca i-e scris sa devina 'artvocat' cand invata pentru Barou - in loc sa invete, se concentra pe asortarea frazelor avocatesti pe culori cu markerele potrivite. Asa incat, Baroul a trecut pe raft, Photoshop-ul si Illustrator-ul pe masa de lucru. Un an mai tarziu, era junior art la Interactions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related