[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Cristina Cazacu, 25 de ani, aproape avocat si art director cu acte-n regula

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Cristina Cazacu, 25 de ani, aproape avocat si art director cu acte-n regula

Ce-ti poti dori mai mult decat sa ai motive sa fii fan Suits si Mad Men in acelasi timp (da, da, Cristina, ti-am vazut poza)?

S-o intrebam pe Cristina Cazacu, aici de fata, absolventa a Facultatii de Drept, masteranda in Arbitraj International, activa cu ilustratia & designul pe diverse site-uri de freelance si proaspata absolventa a Scolii ADC*RO, promotia 2016. Stai, mai incape si ca din februarie e art director la Friends/TBWA?

A descoperit ca i-e scris sa devina 'artvocat' cand invata pentru Barou - in loc sa invete, se concentra pe asortarea frazelor avocatesti pe culori cu markerele potrivite. Asa incat, Baroul a trecut pe raft, Photoshop-ul si Illustrator-ul pe masa de lucru. Un an mai tarziu, era junior art la Interactions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related