Mugur Patrascu (iLeo): La noi, majoritatea brandurilor nu dau doi bani pe social media

Mugur Patrascu (iLeo): La noi, majoritatea brandurilor nu dau doi bani pe social media

Cu ajutorul celor care se ocupa de lumea digitala in agentii, incercam sa realizam un cod al bunelor maniere al brandurilor in social media. Cat si cum vorbeste brandul pe Facebook, Twitter si toate celelalte multe retele pe care se intalnesc oamenii, de ce intra in conversatie, care sunt regulile de eticheta, ce nu ar trebui sa faca niciodata?

Mugur Patrascu (Digital Director, Leo Burnett Group) stabileste, inainte de toate, realitatea din Romania: "La noi, majoritatea brandurilor nu dau doi bani pe social media". Asa ca" "brandurile imprumuta vocea unor copii de 19-26 de ani care abia descopera care este treaba cu brandul si comunicarea in general".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneRelated