Samsung Electronics Romania si KREM au lansat melodia Generatiei A

Samsung Electronics Romania si KREM au lansat melodia Generatiei A

Samsung Electronics Romania si KREM, artist hip hop si MC, au colaborat la realizarea melodiei Generatiei A. La versurile melodiei au contribuit membri ai comunitatii online Samsung, pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania, oferind propuneri de cuvinte, care mai apoi au fost selectate si folosite de KREM in scrierea versurilor. Melodia descrie membrii Generatiei A, tineri entuziasti, in continua miscare, plini de energie si in cautare de noi experiente.

Melodia Generatiei A face parte din campania de promovare a smartphone-urilor Samsung Galaxy A5 si A3, lansate in Romania in luna ianuarie. Astfel, in urma unui anunt pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania, au fost postate peste 700 de comentarii cu cuvinte relevante noii generatii de tineri. Unele dintre acestea au fost folosite mai apoi in scrierea versurilor melodiei. Cu un ritm alert si antrenant, piesa generatiei A defineste tinerii prin propriile lor cuvinte.

Melodia a fost completata de un videoclip la fel de antrenant:


Smartphone-urile Samsung Galaxy A5 si A3 sunt dedicate in mod special celor tineri, activi, care nu isi doresc doar un dispozitiv cu un design elegant, ci si specificatii tehnice avansate.

Camera foto avansata cu functia wide selfie le permite utilizatorilor sa isi faca cele mai interesante fotografii de grup, pe care le pot incarca rapid pe retelele sociale, datorita vitezei avansate a retelelor LTE Cat 4. Procesorul Quad Core de 1,2 GHz permite navigarea rapida si efectuarea operatiilor multi-tasking, iar functia consacrata Ultra Power Saving Mode ofera posibilitatea de a ramane mereu conectati, chiar si la finalul unei zile lungi petrecute in afara casei sau a biroului. In plus, design-ul metalic elegant si varietatea de culori le ofera tinerilor posibilitatea de a-si exprima stilul personal exact asa cum vor ei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

SectiuneBranded


Related