Situatii jenante cat cuprinde

Situatii jenante cat cuprinde

Va propun sa facem un compendiu de situatii absolut jenante, de care ne lovim mai des sau mai rar, dar care ne fac sa visam la gropi cascate subit, care sa ne inghita pe loc. Ni se intampla tuturor, hai ca nu e greu.

Incep eu: in dimineata asta, aeriana fiind, cautam un loc in care sa arunc un pahar de cafea gol. Undeva in dreapta mea, la limita campului vizual, am vazut o punga de gunoi, sprijinita de un stalp. Am plasat paharul acolo. Pe un om, caci punga de gunoi era, de fapt, cineva ghemuit, care incerca sa se apere de ploaie. Bineinteles ca am insfacat paharul de pe el, zicandu-mi in gand ca o sa ard in Iad, simtindu-ma ca ultimul om, vizualizand cel mai adanc hau care sa ma scape de rusine.

La situatiile mai usurele, de care poti sa faci misto si sa zambesti (jenat, as adauga eu), s-au gandit Listerine si JWT Brazil. Campania incepe cu patru, dar ne mai putem gandi la cateva:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related