Sfaturi la limita legalitatii

Sfaturi la limita legalitatii

Tot incerc de ceva timp sa ma uit la Breaking Bad. Ai zice ca oamenii din jurul meu sunt pe statul de plata al serialului, atat l-au ridicat in slavi. Colac peste pupaza, astazi mi-am mai trecut pe lista si spin-off-ul Better Call Saul. M-a convins campania realizata de Ogilvy & Mather Paris pentru Netflix, cu ocazia lansarii serialului in Franta.

Saul e un avocat care s-a specializat in absolvirea de pacate legale a celor certati cu autoritatile. Ce s-au gandit parizienii de la Ogilvy? Sa il puna pe Saul sa faca ce stie el mai bine: sa ii sfatuiasca pe oameni, undeva la limita legalitatii. Asa au aparut in Franta peste 50 de afise cu mesaje bine tintite, pentru ca toata lumea sa beneficieze de expertiza lui:

Mie mi-au facut cu ochiul astea, ca tot imi place sa economisesc bani: 

Va sfatuim sa va imaginati cum ar arata aceeasi campanie la noi. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated