Luati un loc, va rog, pe canapeaua terapeutica de la Interactions

Luati un loc, va rog, pe canapeaua terapeutica de la Interactions

Oamenii de la Interactions s-au mutat de curand intr-un sediu nou. In consecinta, preocuparile zilei tin in majoritate de infrumusetarea si personalizarea oricarui coltisor proaspat luat in primire: Ada (copywriter) fura flori de iasomie si le aduce in Creatie, unde a fost aranjata si o colectie de jucarii misto. Se vorbeste si de sosirea unei noi co-locatare a departamentului - albina pe care Sebi (art director) ar vrea s-o creasca pe umarul lui, invatand-o totul despre viata si polen.

Pe lista comuna de "to-get" se gasesc huse colorate pentru canapeaua terapeutica, cea care primeste cu brate larg deschise toate sufletele obosite. Asta inainte sa ajunga prin zona Irene, coordonatorul creativ, care intremeaza spiritele cat ai zice "Freud". 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related