Rusu+Bortun a desenat si implementat noul site pentru Almaz

Rusu+Bortun a desenat si implementat noul site pentru Almaz

Rusu+Bortun a desenat si implementat noul site pentru Almaz – un start-up de moda lansat anul acesta, care apartine Andrei Olaru – director de creatie si co-fondator. Creatiile Almaz vorbesc despre dualitate – dualitatea dintre feminin si masculin, dintre sensibilitate si putere, dintre elegant si casual. Stilul produselor se afla la intersectia dintre dark romance si glam.

In acest sens, site-ul www.almaz.ro este realizat in linie cu identitatea brandului Almaz, redesenata de catre Rusu+Bortun, sugerand simplitatea si frumusetea naturala. Pe noul site se gasesc, printre altele, creatiile Almaz, informatii despre Andra Olaru (Creative Director) si Stefana Maior (Designer) si o sectiune de blog cu povesti care au inspirat colectiile, precum si proiecte Almaz.

„Site-ul ne reprezinta in totalitate! Este profi, simplu de navigat si in acelasi timp are un aer sofisticat, aparte. Exprima ceea ce suntem noi ca identitate a brandului. Abia asteptam sa dezvoltam si partea de vanzari online, care se va intampla destul de curand”, declara Andra Olaru, Director de Creatie si Co-fondator Almaz.

Desktop

Mobile

Echipa Rusu+Bortun care a dezvoltat acest proiect este formata din: Catalin Rusu – Managing Partner & Creative Director, Andreea Boldeiu – Project Manager, Gabriel Kirmaier – Web Designer si Bogdan Buciu – Web Developer.

Din partea Almaz: Andra Olaru – Creative Director si Stefana Maior – Designer.

Andra Olaru este director de creatie si co-founder Almaz, start-up lansat in Romania anul acesta. A studiat la Milano timp de 3 ani (Istituto Mangoni), avand o prezentare in acelasi oras cu o colectie capsula (Fall Winter 2014/2015). Decizia de a se intoarce in Romania a fost legata de lansarea brandului Almaz si sustinerea productiei in tara natala.

In iunie 2015, Almaz va participa la TRANOI PREVIEW, unul dintre cele mai importante targuri internationale, cu colectia Spring Summer 2016, iar in octombrie la TRANOI FEMME cu aceeasi colectie.

Obiectivul Almaz pentru urmatoarele 6 luni este reprezentat de vanzarile internationale si de prezenta la targurile internationale. Dupa targul din luna octombrie 2015, Almaz se va concentra pe extinderea si maximizarea vanzarilor in plan local.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related