Rogalski Damaschin gestioneaza comunicarea pentru Asociatia SAMAS, singura retea nationala de educatori perinatali

Rogalski Damaschin gestioneaza comunicarea pentru Asociatia SAMAS, singura retea nationala de educatori perinatali

Incepand cu luna mai, agentia Rogalski Damaschin Public Relations, gestioneaza comunicarea pentru programul SAMAS - Sanatate pentru Mame si Sugari, singurul program de educatie perinatala din tara noastra destinat gravidelor si mamelor, derulat de Asociatia SAMAS. 

Agentia va asigura pentru organizatie consultanta strategica permanenta, managementul relatiei cu liderii de opinie, dar si dezvoltare de continut pentru platforme digitale si offline. Colaborarea are in vedere cresterea vizibilitatii brandului in randul publicului larg si profesionistilor din domeniul medical si imbunatatirea interactiunii cu mass-media.

"Speram ca prin colaborarea cu Rogalski Damaschin sa dam o dimensiune noua comunicarii noastre cu publicul larg, profesionistii din domeniul medical, autoritatile si alti parteneri. Asteptam cu interes sa initiem o serie de proiecte frumoase, alaturi de echipa, prin care sa aducem mesajele noastre mai aproape de gravidele si mamicile din Romania, pentru a le oferi bebelusilor lor un inceput mai bun pentru o viata mai buna", a declarat Ana Maita (Vicepresedinte al Asociatiei SAMAS).

Consiliere si educatie pentru mame si gravide

Programul SAMAS vine in sprijinul mamelor si gravidelor prin servicii de consiliere si educatie pe perioada primelor 1.000 de zile, de la conceptia copilului, pana cand acesta implineste 2 ani, avand ca obiective pe termen lung cresterea ratei de alaptare exclusiva, informarea corecta a mamelor despre procesul de nastere, imbunatatirea starii de sanatate a mamei, dar si a bebelusului, printr-o nutritie echilibrata din timpul sarcinii, cat si postnatal.

De asemenea, asociatia ofera burse de formare pentru cadre medicale, iar in urma cursurilor intensive si perioadei de practica, acestea devin educatori perinatali certificati SAMAS, cu acreditarea Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania (OAMMR).

Peste 40,000 de mame au beneficiat de serviciile de consultanta perinatala

Din anul 2013, de cand a fost initiat proiectul, pana la sfarsitul anului 2014, au fost certificati 218 educatori perinatali, iar 44.148 de mame au beneficiat de consultanta perinatala, aproximativ 13% din numarul total al gravidelor din 2013 si 2014.

Programul SAMAS este primul proiect social de anvergura nationala din Romania, distins recent in cadrul Galei Societatii Civile, unde a castigat locul al 3-lea la categoria proiectelor de sanatate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related