[Drumul spre Gatit: echipele] Avem si cinci Veverite CONNECTate la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] Avem si cinci Veverite CONNECTate la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Cinci Veverite CONNECTate vin la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, gazduita de Chef Parade in mai putin de o saptamana. Pazea, avertizam noi competitia, caci vin pregatite: patru fete si un baiat care vor sa dea pe spate ceilalti participanti si juriul. Hotarat lucru, vin sa castige. Chiar daca a existat ceva munca de convingere acolo, Alina ne-a povestit cat de fericita o face participarea la Cupa si ca ar trebui sa ii dam un premiu pentru ca a reusit sa descrie atat de bine echipa. 

Alina, cine stie? Poate spiridusii nostri se vor sesiza in acest sens, vedem la Cupa. Sa-i ascultam pe veveritii si veveritele conectate:


Saga formarii echipei

Alina: Cum ne-a venit ideea de participare? Pai, asta-i simplu. Eu sunt omu' cu ideile care nu prea se pun in aplicare, asa ca este o surpiza de proportii pentru mine participarea la acest concurs.

Cu entuziasmul unui copil care merge prima data la mare, dupa ce toti colegii lui vor fi fost de cateva ori pana atunci, am vazut reclama concursului pe IQads si am inceput sa explic in biroul departamentului vanzari despre participare.

Imaginati-va asta: eu cu ochii stralucind de nerabdare, cu un ranjet tamp pentru ca oricat de entuziasmata as fi fost, stiam ca este foarte greu sa imi conving colegii, dar SURPRIZA! De aceasta data, majoritatea au fost de acord fara sa fie nevoie de foarte multe argumente.

Cred ca meritul cel mai mare il are colega mea, Roxana, care cred ca ar putea convinge un peste ca nu are branhii, ci plamani, si ca i-ar face placere o plimbare pe faleza, la lumina lunii.

Dupa ce am prezentat eu posibilitatea si beneficiile participarii la concurs, a intervenit ea care a impachetat totul astfel incat acum colegii mei sunt mai entuziasmati si mai implicati decat mine.


Despre fiecare

Roxana: La job, este un agent de vanzari la inceput de drum, cu un viitor extraordinar asternut in fata ei. Spuneam mai sus despre abilitatile ei de convingere.

Pe langa asta, cred ca ea este cea care confera echilibrul echipei de vanzari, datorita felului rational si corect in care vede orice situatie sau potential conflict. Este acel batran pe care daca nu il ai, fa bine si cauta-l. Si in niciun caz nu fac vreo referire la varsta.

In alta viata decat cea de la job, este mama, sotie, prietena, fiica, nora si sora. Si le combina pe toate astfel incat absolut nimeni nu se poate simti neglijat (eu nu reusesc asemenea performante, de aceea am considerat ca merita mentionat acest aspect).


Mariana
: La job, ea este agentul cu cea mai mare experienta in Connect. Cred am spus tot cu asta, nu? In vanzari. Mariana este acel vanzator care ii vinde castraveti gradinarului, chiar daca acesta are gradina plina.

In alta viata decat cea de la job, Mariana este acelasi om hotarat, determinat sa faca lucrurile sa se intample, stimulandu-i pe toti din jurul ei pentru a misca totul cand si cum considera ca este mai bine. Ii place sa se distreze alaturi de prieteni, dar mai mult alaturi de fiica ei.


Laura
: La job, este agentul care a facut primii pasi in acest domeniu alaturi de Connect Promotion, dupa multi ani de retail. Alaturi de ea, totul devine un schimb de experienta.

Cu un simt al umorului debordant, este omul care in momentele cele mai tensionate reuseste sa detensioneze atmosfera si ne ajuta astfel sa ne regasim focusul pierdut.

In alta viata decat la job, este femeia independenta care este alaturi de fiul sau la meciurile de fotbal, prietena cu ideile cele mai nastrusnice pentru cadourile inedite de facut celor dragi, mana ferma in casa.

Este omul alaturi de care doresti sa iti petreci timpul liber, pentru oricat ar fi de negru tot, gaseste ea ceva care sa il arate in alte nuante.


Tiberiu
: La job, EL ESTE omul de vanzari . El este cel care cred ca dat descrierea in dictionar a vanzatorului. Nu exista produs sau serviciu pe care Tiberiu sa nu il poata vinde, formand nevoia pentru acestea chiar in fata clientului.

Tiberiu are o vointa de neclintit, este omul datorita caruia Connectul a ajuns, dupa 15 ani, pozitionat bine in piata, in continua dezvoltare, cu un colectiv mai unit decat o familie. Rabdarea, calmul si zambetul neclintit de pe buzele lui sunt atu-urile cu care rezolva orice problema.

In alta viata decat la job, Tiberiu este in continua cautare de aventura. Masinile pregatite pentru off road sunt cele care il inteleg cel mai bine, care ii sunt alaturi mereu si alaturi de care are parte de adrenalina dupa care tanjeste atat de mult.

De cele mai multe ori, cand imprejurarile si gradul de periculozitate i-o permit, alaturi de Tiberiu este fiul sau, care stie ca alaturi de tatal sau nimic nu mai este imposbil.


Alina
: La job... E foarte urat daca nu scriu nimic despre mine? E un pic cam greu sa imi fac o descriere obiectiva :D

In alta viata decat la job: ma distrez, rad, glumesc, petrec mult timp cu prietenii cat se poate de mult in afara Bucurestiului, ador sa conduc. Sunt cea mai buna prietena a fiicei mele dar si cel mai aspru judecator. Cam asta sunt eu, ne vedem in bucatarie :P


Numele echipei

La tigara care incheie zilele de munca, stiti si voi, acea tigara pe care o simti la sfarsitul zilei, alaturi de colegi, atunci cand mintea-ti zboara peste tot si nicaieri, cand te poti deconecta pentru ca nu iti suna telefonul si clientul de la capatul celalalt mai vrea o butaforie si nu mai stii cum sa ii explici ca este aproape imposibil de realizat, dar cauti totusi solutia tehnica pentru a-i fi de ajutor... este ACEA tigara.

Eh, acolo eram, gandindu-ne ce ne-ar defini ca echipa, cum suntem noi... Si, dupa multe denumiri care nu erau "ce trebuie", ne-am dat seama ca nimic nu este mai semnificativ decat Veveritele Connect-ate.


Logo-ul echipei

Logo-ul a fost creat in urma numelui si ingredientului ales - lamaia [ daca ati sti voi cat de greu imi este sa scriu despre noi, mi-ati oferi la finalul concursului o diploma de merit :)) ] . Este intregul merit al colegului de la creatie, design 2D.

Serban este de un calm de invidiat, asculta dorintele tutror femeilor, reuseste sa culeaga informatiile relevante pentru targetul impus si sa multumeasca pe toata lumea la sfarsitul proiectului, prezentand verbal sau prin imagini cum ideea fiecaruia a ajutat la obtinerea rezultatelor.

Cred ca are unul din cele mai obositoare joburi din Connect, dar il admiram pentru curajul de a sta neclintit in fata unui departament plin de femei, cu dorinte si caractere diferite.


Ingredientul secret

Ingredientul secret a fost ales pentru limonada. Suntem cu totii mari fani ai limonadei preparata de Roxana si pentru ca ne-am dorit sa impartasim si cu voi aceasta licoare a ei, care da energie precum potiunile vrajitorilor din Diablo, am ales ca ingredient secret lamaia.


Experiente intr-ale gatitului

Suntem o gasca destul de intens preocupata de gateli pe la cas(h)ile noastre, asa ca nu putem spune ca ne este straina aceasta activitate ce se desfasoara cu usile inchise in camera unde exista focul in casa.

Echipa fiind destul de mare, fiecare are experienta proprie in functie de gusturile culinare, dar impreuna, cred ca putem acoperi orice ar putea cere papilele gustative ale juriului :D


Ce are publicitatea de invatat din aceasta experienta?

Nu stiu daca are de invatat, cat de aprofundat. Este inca un mod de a prezenta in cel ai frumos si inedit mod, un produs. La nivel de echipa vom avea o experienta in plus comuna, vom reusi sa fim mai focusati ca si constiinta comuna, astfel munca in echipa in echipa da roade din ce in ce mai bune.


Un mesaj pentru adversari

Ii vom da pe spate si vor ramane acolo (pe spate, evident) precum broscutele testoase astfel incat le va fi cam greu sa termine reteta propusa. Venim sa castigaaaaam!


Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related