Lowe Romania s-a mutat in casa noua

Lowe Romania s-a mutat in casa noua

Lowe Romania s-a mutat in casa noua. Din luna iunie, adresa celor 7 companii din grup – BPN, Initiative, Golin, Lowe&Partners, Medic One, MobileWorks, SeniorHyper – este in Metropolis Bravo, pe strada Grigore Alexandrescu. 

 

"Every adventure requires a first step."

“Evolutia e un proces constant, ce are la baza schimbarea. Cred cu tarie in puterea benefica a schimbarii, a depasirii zonei de confort. Anul acesta a venit momentul, cel de-al patrulea din istoria Lowe Romania, pentru o noua calatorie. Ne-am mutat! Fiecare sediu a spus povestea si filosofia noastra din momentul respectiv, a echipei de atunci. In mai ne-am incheiat socotelile cu Ceasornicului si a venit timpul unei noi aventuri. Asa am migrat spre Metropolis”, spune Veronica Savanciuc (Presedinte si CEO, Lowe Romania).

 

"If you dont know where you are going, any road can take you there"

Arhitectura birourilor este minimalista, influentata de arhitectura scandinava, gravitand in jurul a doua povesti pentru oameni mari: Micul Print si Alice in Tara minunilor.

Prezenta lor este insa discreta, cat sa starneasca imaginatia creativilor. Intreg designul a fost realizat de arhitectii de la Manole Zece care au inteles perfect ca we are all mad here.

„Inainte sa ne apucam de treaba am vizitat birourile din Ceasornicului si am incercat sa cunoastem echipa. Apoi ne-am lasat pagubasi. Prea multe personalitati :) Apoi am luat Micul Print si Alice in Tara Minunilor ca puncte de pornire si am incercat sa surprindem esenta povestilor, traseul eroului si detaliile care transforma intreaga poveste. Inspiratie ne-au fost anumite personaje cheie, ca Palarierul Nebun si Regele din Micul Print, si niste dialoguri, citate. Rezultatul este aerisit, spatios, dar deloc anost. E colorat, e simplu, e plin de detalii” completeaza Alexandru Cosmos (Arhitect, Manole Zece).

Situat in zona centrala a Bucurestiului, Metropolis Bravo face parte din complexul Metropolis Center si este combinatia perfecta dintre un mediu de lucru profesionist, modern a unui business park si suflul romanesc, reinterpretat, remodelat si reintrodus in tesatura urbana.

"Spatiile largi si luminoase, terasele foarte incapatoare, solutiile eficiente energetic si raspunderea intr-o maniera corecta si potrivita din punct de vedere al designului si al conceptului pentru toate nevoile au reprezentat, credem noi, motivatia pentru care grupul Lowe a ajuns la noi", adauga Muller Onofrei (Managing Director, Soravia Management).

 

"I found myself in wonderland"

Echipa Manole Zece a fost formata din Adriana Frunza, Alexandru Csomos si Sorin Bleanda.

Project Managementul a fost asigurat de Manuela Zarcu, din partea Tecton Services.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related