Un actor in rolul unei balene ucise

Un actor in rolul unei balene ucise

David Field, actor australian cunoscut pentru rolurile din Chopper, Two Hands sau The Inbetweeners 2, apare intr-un video socant lansat ieri. Intitulat sugestiv ‘Ultimate Death Scene’, filmul este realizat de agentia The Works pentru organizatia non-profit Sea Shepherd, care se ocupa de conservarea marina.

Intr-un fel de Iona inversata, Field joaca rolul unei balene care este vanata cu explozibil, trasa la mal si, in final, moare in urma unor suferinte crunte.

“Cred ca multi nu isi dau seama de felul brutal in care sunt macelarite aceste mamifere. Vreau sa atrag atentia asupra acestei practici barbare ca un sustinator al organizatiei”, declara Field.

Aproape 25.000 de balene au fost ucise cu scop stiintific sau comercial de tari ca Islanda, Norvegia sau Japonia, dupa ca International Whaling Commission (IWC) a semnat un moratoriu care interzice vanarea acestora. Comisia nu are, insa, puterea de a aplica aceste interdictii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related