17 speakeri internationali vorbesc despre viitorul in Search Engine Marketing la SEMdays

17 speakeri internationali vorbesc despre viitorul in Search Engine Marketing la SEMdays

Pe 24 si 25 septembrie va avea loc cea de-a patra editie a SEMdays, cea mai mare conferinta de SEO si PPC din Europa de Est. Evenimentul este organizat de SEOmonitor si 2parale si aduce la Bucuresti 17 speakeri internationali, o parte dintre cele mai importante figuri ale segmentului de Search Engine Marketing, care au participat in ultimul an la conferinte precum MozCon, SMX, SES ori BrightsonSEO.

La SEMdays, participantii au ocazia sa afle, timp de doua zile, know-how valoros in Search Engine Marketing de la de la speakeri de top. De asemenea, conferinta este un prilej bun de networking cu budget owners, manageri de marketing si de brand, online marketing manageri, coordonatori de business-uri si antreprenori online din Romania si tarile din regiune.

Cei 17 speakeri vor aborda teme de interes pentru online marketers, manageri din diverse sectoare business, initiatori de start-up-uri sau antreprenori online, teme ce ating miscarile principale din Search Engine Marketing din ultima vreme. Spre exemplu, printre ei se vor numara un fost angajat Google, specialisti in Content Marketing sau fondatori ai unor agentii importante de online:

 

Kaspar Szymanski
Fost angajat Google in echipa de Search Quality

Inainte de a fonda SearchBrothers.com, Kaspar a fost parte din echipa Google Search Quality. Acum a trecut de cealalta parte a baricadei si ofera consultanta SEO. Experinta la Google il face un expert greu de egalat, in special pe probleme de penalizare, pe care le-a deslusit in detaliu ca team member in Google Search Quality.

 

Matt Beswick
Cum va evolua continutul?

Matt este co-fondator la Aira – o agentie de digital marketing cu rezultate internationale. Inainte de asta, a fost fondatorul Hidden Pixel, care si-a inceput activitatea ca fiind unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri pentru social media si care a inceput rapid sa ofere si servicii de onlime marketing.

 

Hannah Smith
„The Queen of Content”

Hannah lucreaza de mai multi ani la Distilled, una dintre cele mai bune agentii de digital din UK si are un background solid in Content Marketing. A mai fost prezenta la conferinte precum MozCon, BrightonSEO sau SearchLove.

 

„In ultimul an, am participat la cele mai mari evenimente de Search Engine Marketing. Dintre speakerii cunoscuti acolo, am selectat 17 persoane ce vor prezenta si la SEMdays noutati semnificative din domeniu. Doi dintre speakeri au fost chiar membri in juriul European Search Awards, pe care i-am cunoscut odata cu nominalizarea aplicatiei SEOmonitor.com. Informatiile si networking-ul de la astfel de evenimente sunt extrem de valoroase, in special pentru ca vorbim despre o industrie extrem de dinamica, la care trebuie sa ne adaptam in permanenta”, spune Cosmin Negrescu (CEO si fondator SEOmonitor).


Cosmin Negrescu (CEO si fondator SEOmonitor)

SEMdays va avea loc pe 24 si 25 septembrie, la Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related