[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in luna iulie 2015. Niciun spot romanesc in top

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in luna iulie 2015. Niciun spot romanesc in top

Pe primul loc in top celor mai vizionate ad-uri de catre userii romani pe YouTube in luna iulie se afla spotul Nitro Circus in care a fost surprins momentul primului backflip cvadruplu pe o bicicleta BMX din istoria sportului. Clipul a acumulat pana la acest moment peste 10 milioane de view-uri. Acestuia ii urmeaza in top spoturi de la LEGO, Apple, Audi si Windows.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

1. Nitro Circus: "History Made! First Ever BMX Quad Backflip | Nitro Circus | Jed Mildon"

 

2. LEGO: "LEGO Ninjago The Way of the Ninja"

 

3. Apple: "iPhone - Hardware & Software"

 

4. Audi Romania: "Audi Cup 2015 – Trailer"

 

5. Windows: "Introducing Windows 10 - The future starts now"

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

DictionarBranded


Related