[ADfel #10] Ti-ai pierdut prietenii la festival?

[ADfel #10] Ti-ai pierdut prietenii la festival?

Pai acum exista drone ca sa ii gasesti. AMV BBDO si M.O.D. au realizat un short care iti arata o modalitate eleganta sa iti gasesti amicii in haosul festivalelor. Spotul Pepsi Max a fost filmat in prima zi la Wireless Festival 2015. Intr-o multime de 45.000 de oameni, chiar ca ai nevoie de niste drone speciale.

La ADfel #10, atmosfera va fi mai intima, insa daca va pierdeti prin neconventional, coborati la etajul 7 si jumatate. Avem si terapii psihologice fulger.

 

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In 9 editii, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

ADfel este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si photo booth chic de la Smybox.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related