[NESCAFE 3in1 Experiences] Cum sa nu-ti placa la Boarder's?

[NESCAFE 3in1 Experiences] Cum sa nu-ti placa la Boarder's?

Nu ne-am putut abtine de la joculetul de cuvinte din titlu, caci la Boarder's gasesti tot ce-ti trece prin cap cand vine vorba de placi: longboard-uri, skate-uri, snowboard-uri si cate si mai cate, trebuie doar sa-ti alegi "dependenta".

Impatimit sau nu de sporturi extreme, trebuie ca stii de shop: e undeva pe Brezoianu, fix peste de drum de Agentia CFR, intr-o cladire veche si frumoasa. Inauntru, e raiul riderilor. Magazin cu vechime, unde lifestyle-ul asociat sporturilor urbane si extreme e sustinut de fiecare produs, Boarder's ajuta comunitatea din care face parte, fiind endorser ai unor rideri apreciati si organizand sau sustinand evenimente de profil. 

Din ce ne povesteste Tiberiu Macaveiu (Owner, Boarder's), toti oamenii implicati in proiect sunt la fel de pasionati ca si oamenii care le calca pragul. Punem pariu ca isi strang toti prietenii periodic la o sesiune de Stand up Paddling (pentru necunoscatori, va lamurim mai jos). Avem noi ceva dovezi foto mai jos, dar ne lipsesc cele video. Dati-ne chiar voi, caci va oferim pretextul perfect pentru experiente cu prietenii, in competitia video desfasurata pe platforma The Creator - NESCAFE 3in1 Experiences

Pana cand puneti la cale o sesiune de distractie sau un scenariu in toata regula, trageti un ochi la ce ne-a spus Tiberiu:

Boarder's la inceput

1 octombrie 2001 este data de nastere a Boarder's Shop, magazinul nostru micut din str. Brezoianu 11, care acum este impartit in doua locatii mult mai generoase, situate in aceeasi zona: Boarder's Skate & Surf House si Boarder's Snowboard Store. 

Sporturile pe placa in toate elementele naturale, pe munte, in apa, in mediul urban si toata cultura din jurul lor sunt pasiunile oamenilor din familia Boarder's,  fie cei implicati in activitatea curenta a magazinului, supported riders, prieteni, sau clienti apropiati, toti legati de aceeasi pasiune de riding si mod de viata.

Originile pasiunii noastre vin inca din 1994 cand impreuna cu asociatii mei de atunci am deschis magazinele de mountainbike, snowboard si outdoor Surmont, iar apoi am avut oportunitatea sa deschidem Boarder's in 2001, ca fiind primul magazin specializat exclusiv pe skate, snowboard si kitesurfing din Romania.

Elemente care ii diferentiaza de alte shop-uri

Cred ca diversitatea activitatilor de dat pe placa pe care le promovam, faptul ca suntem practicanti pasionati ai acestor sporturi, care sunt modul nostru de viata si ne ocupam exclusiv de asta, cat putem noi de bine.

Contibutia la cultura urbana

Riding-ul urban este o componenta principala a activitatii noatre, legata strans de cultura si modul de trai urban. Ne place sa credem ca suntem deasupra mainstream-ului pentru ca ne-au placut tendintele noi, am facut mereu pionierat in detrimentul profitului, ne-a placut sa organizam sau sa sustinem evenimente de skate si de cultura urbana ( Boarder's IORiding, Ne Placa ce Faci, expozitii, concursuri de graffiti).

Insa ne-am raportat mereu la baza pasiunii noastre pentru skateboarding si i-am avut intotdeauna langa noi pe unii dintre cei mai buni rideri din tara.

Targetul Boarder's

Diversitatea activitatilor de dat pe placa inseamna ca acoperim si un target larg de varsta si cu venituri diferite. In riding-ul urban suntem in contact mai ales cu tineri sub 20 ani cu atitudine neconventionala, insa cateodata si cu parintii lor :), care astepta sa gaseasca la noi indrumarea spre practicarea skateboarding-ului traditional, dar si spre longboarding, cu echipamentele profesionale aferente, accesoriile si elementele de imbracaminte aferente lifestyle-ului.

Stand Up Paddling a la Boarder's

Stand Up Paddle este un sport pe placa tanar si foarte accesibil, cu originile in surfing, insa avand o componenta puternica de relaxare si fitness, desfasurata pe orice luciu de apa plana, sau cu valuri. Avem un mediu foarte generos pe lacurile din Bucuresti, iar noi am gasit Cheiul Dambovitei ca fiind un loc foarte bun si accesibil, la nici 300 m de Boarder's Skate & Surf House si de Centrul Vechi, mai ales ca asa a fost el gandit inca din constructie, cu pontoane, iar apa e foarte curata de un timp incoace.

Ne-am dotat la magazin cu echipamente de test si organizam chiar si cursuri si antrenamente pentru clientii si membrii clubului nostru sportiv.

Proaspata, de pe Facebook-ul celor de la Boarder's

Comunicarea Boarder's

Facebook, Boarders.ro, dar si direct cu clientii nostrii fideli pe mail si telefon.

Cum ii incurajati pe tineri sa experimenteze?

Cu pasiune, curaj si incredere ca riding-ul pe placa le va schimba spre bine viata!

Un sfat pentru participantii in competitia NESCAFE 3in1 Experiences:

Nu ai nevoie de echipament profesional, chiar si camera unui telefon poate surprinde usor un moment de inspiratie. Fiti voi insiva, nu folositi sabloane, urmati-va pasiunile si ceilalti vor aprecia si vor urma mesajul vostru!

Pe viitor

Cat mai mult riding, cu echipament de calitate si good vibe! :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related