[Zilele Culturale la ADfel 2015] Episodul 2: Facem niste calcule cu inca 10 organizatii

[Zilele Culturale la ADfel 2015] Episodul 2: Facem niste calcule cu inca 10 organizatii

Scoateti-va carnetele si notati ce mai puteti vedea in Zilele Culturale ADfel, adica in primele trei zile de ADfel, pe 21, 22 si 23 septembrie. Sper ca ati citit si episodul trecut, ca nu cumva sa ratati primele 10 organizatii. Acum, turul de forta incepe cu:

Ceva special pentru doamne: Proiect 13 vine in ajutorul celor pierdute in hatisul trendurilor si al vesnicului "Eu cu ce ma imbrac azi?" cu idei de tinute croite pe personalitatile si siluetele celor care au nevoie.

Ce se intampla daca aduni Viitor Plus tricouri convertite in sacose de bumbac? Ceva fain: poti sa iti exersezi creativitatea pictandu-le in cadrul unui atelier, in timp ce mediul iti va transmite pupici de multumire prin univers.

Brigada de Voluntari ia jocurile in serios, si nu-ti trebuie un trifoi cu patru foi ca sa castigi la roata norocului. Premiul cel mare? Un secret pe care ti-l vor dezvalui chiar ei:

PRIME Romania aduc un pic de ezoterism la ADfel: viitorul iti va fi dezvaluit de un papagal de plus, carti de tarot sau slogane prevestitoare de cariere stralucite. Nu va sfiiti, pasiti in carnavalul lor:

Vezi lumea prin ochelarii Voluntarilor pentru Idei si Proiecte, caci activarea lor este aproape magica: intelegi caracteristicile unei comunitati din care ai putea face chiar tu parte printr-o pereche de ochelari aparte. In calitate de VIP, bineinteles. 

AIESEC ne demonstraza ca schimbarile mari pot fi facute cu pasi mici, dar iti trebuie o doza de curaj. Activarile ONG-ului te trimit in stagii de internship care te transforma in agent al schimbarilor, fie ele mici sau mari. Depinde doar de tine.

Fundatia Noi Orizonturi e deja de-a casei: pentru ei, neconventionalul se traduce prin covoare zburatoare, schiuri de vara si cutii de calatorie.

Wundercraft face parada de produse responsabile si incoloneaza intr-o expozitie mobilierul neconventional realizat din tuburi de plot, o echipa imbracata cu vestimentatie reciclata creativ si obiecte personalizate in tonuri reciclate si ele. Nici nu va mai povestim de atelierele de refolosire creativa, sigur o sa le vedeti cu mainile voastre.

Stim ca pictura pe apa nu mai e un lucu nemaintalnit dupa ce ati vazut-o anul trecut la ADfel, dar Artia ne propune acum un atelier de marmorat semne de carte. Nici semnele nu vor avea forme banale, ci vor ilustra forme feminine, insotite de cuvinte despre feminitate, eleganta si rafinament.

Sa deconstruiesti mituri despre femei si sa lupti impotriva discriminarii nu-i lucru usor, dar Centrul Filia isi propune anul acesta la ADfel sa o faca: chestionare privind drepturile femeilor in Romania si informatii concludente vor fi puse la dispozitia participantilor la eveniment.

Va asteptam si maine, cu ultimul episod despre Zilele Culturale ADfel. Si nu uitati ca cea de-a zecea editie ADfel va avea loc intre 21 si 27 septembrie, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera.

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In 9 editii, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

ADfel este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, spectacol tehnic de la Five's, photo booth nonconformist de la Smyboxsi tiparituri creative de la Grafica si Tipar.

Acest articol este garantat fara erori, fiind scanat de Anonimov.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related