GolinHarris devine Golin si adopta un nou motto: Go All In

GolinHarris devine Golin si adopta un nou motto: Go All In

Incepand de astazi, reteaua de relatii publice GolinHarris se numeste Golin. Agentia Lowe PR a preluat in 2011 denumirea GolinHarris Bucharest in urma afilierii la retea, iar de astazi se numeste Golin Romania. 

Schimbarea de nume apare la trei ani de la lansarea modelului g4, o matrice de organizare bazata pe modele si instrumente proprii, create pentru a raspunde schimbarilor din industria de comunicare, precizeaza un comunicat al agentiei. 

"Modelul g4 a schimbat maniera de operare in agentie si modul in care suntem perceputi in industrie. Mai mult decat atat, cred ca ne-a schimbat pe noi insine si modul in care ne raportam la propriul nostru brand. Trecerea de la GolinHarris la Golin este mai mult decat o schimbare de nume, este o reflectare a ceea ce suntem astazi: curiosi, curajosi, creativi si, mai ales, deschisi catre schimbare pozitiva. De fapt, noi ne-am simtit tot timpul Golinisti, iar piata de multe ori ne-a perceput si ne-a strigat simplu: Golin", declara Hortensia Nastase (Managing Partner, Golin Romania).  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related