Povestea inCUNUNArii de 7 zile si 7 nopti

Povestea inCUNUNArii de 7 zile si 7 nopti

Nu stim altii cum sunt, dar cei care au fost ADfel saptamana trecuta, tare s-au mai bucurat. Toate miracolele proverbiale si literare s-au intamplat neconventional la standul Cununa.

In primul rand, daca nu s-au dus publicitarii la tara, a venit tara la ei. Aproape toata tara romaneasca, in talentata-i splendoare mestesugareasca s-a prezentat cu fala in fata hipsterilor, publicitarilor, aspirantilor, doamnelor si domnilor de la oras. Motivele au fost populare, manufactura traditionala, dar mandretea design-ului era actuala, urbana si pe trend. S-a vazut asta in toate obiectele maiastre ce-au decorat masa Cununa si oamenii incununati cu succes.


Credit foto: Miluta Flueras


Credit: Miluta Flueras

Apoi, nu mica le-a fost mirarea celor care au vazut cu ochii lor cat de greu se fac Like-urile in ziua de azi. Poate daca ar sti toti cat ii de munca in spatele unui like crosetat sau a unuia facut din piele vopsita, atunci poate nu s-ar mai grabi sa arunce cu like-uri in stanga si-n dreapta, pe toate prostiile.


Credit: Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio


Credit: Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio

Si s-a mai intamplat ca niste Feti-Frumosi-Norocosi si Talentate-Ilene-Cosanzene, care s-au incumetat sa caute codul secret in hatisurile textelor de pe site-ul Cununa au avut parte in fiecare seara de cea mai faina si mai imbelsugat decorata masa din toata terasa Fabrica. Si au mancat, si au baut, si au petrecut... unii pana li s-au rupt Vans-urile din picioare, altii numai pana s-au anuntat castigatorii Grand Spoof by Ardealul.

Dar cel mai fericit ospat sufletesc s-a petrecut la ceremoniile de incununare, seara de seara. Acolo orice frustrare creativa era alinata cu laude, orice ego era ridicat in slavi, calare pe un fund de butoi, si orice cap era incununat de o coroana de flori proaspete, facuta anume sa rasplateasca suferintele publicitarilor, indiferent de care parte a briefului s-au aflat vreodata. Capete de clienti, de creativi, de aspiranti, de bascaliosi, capete patrate sau ovale, capete luminate sau intunecate, deopotriva, toate au fost incununate intru slava si distractia personala.

Credit: Cosmin Motei


Credit: Cosmin Motei


Credit: Cosmin Motei

Or tine la altii nuntile, minunile si activarile trei zile si trei nopti. La Cununa au durat sapte. Si tare a mai fost frumos – dupa word-of-mouth-ul unora si altora - ca de n-ar fi fost, nici nu s-ar mai povesti. Si chiar daca niste ciobani, fie ei si d’ai’urbani, au furat Miorita cu picioare lungi, noi tot am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.

Iar de mai vreti si alte povesti cu altfel de happy-end, facute cu drag in Romania, atunci e musai sa intrati pe site-ul Cununa. Nu doar ca se termina cu bine, dar, culmea, incep la fel de bine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related