Golin si Fashion Days anunta un parteneriat croit pe masura

Golin si Fashion Days anunta un parteneriat croit pe masura

Fashion Days a ales Golin Romania ca partener pe partea de PR, agentia fiind declarata castigatoare in urma procesului de selectie desfasurat de companie.

Golin va oferi consultanta in elaborarea strategiei de relatii publice pentru Fashion Days, atat la nivel corporate, cat si la nivel de brand, va fi responsabila de coordonarea tuturor activitatilor de media relations, va coordona evenimentele de PR si va explora noi posibilitati de parteneriate si reprezentare VIP.

"Viziunea propusa de Golin s-a aliniat cu strategia noastra de comunicare. Scopul nostru nu este doar sa ne consolidam pozitia de lideri pe piata de online fashion, ci sa fim in acelasi timp principalul reper de stil in materie de moda pentru cumparatorii nostri. Suntem nerabdatori sa pornim pe acest drum alaturi de Golin", sustine Andra Blaj (Brand Manager Romania Fashion Days).

 

"Fashion Days sunt pionerii comertului online si mobil din Romania. Asteptam cu nerabdare sa ne folosim know-how-ul digital si de fashion PR pentru a sprijini Fashion Days in atingerea obiectivelor sale de comunicare", spune Monica Botez (Managing Partner, Golin Romania).


Monica Botez (Managing Partner, Golin Romania)

Expertiza anterioara a Golin in domeniul comunicarii de fashion s-a dezvoltat in urma numeroaselor colaborari cu importante branduri locale si internationale, precum Stefanel, Reserved, Freywille si Vicomte A.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related