Broda – sustine initiativele indraznete ale agentiilor de publicitate

Broda – sustine initiativele indraznete ale agentiilor de publicitate

Firma clujeana Broda, filiala a Araco International B.V. a participat in perioada 8-11 septembrie la Targul Print & Sign, cel mai mare targ de tipar si signalistica din Romania care se adreseaza specialistilor din domeniul productiei publicitare, marketingului si advertisingului.

Vizitatorii au putut vedea calitatea produselor personalizate Broda – de la prosoape, halate de baie la echipamente de lucru, precum si surprize pregatite pentru acestia la standul companiei.

"A fost o sansa sa ne vedem atat cu clientii existenti cat si sa cunoastem noi clienti in agentiile prezente la targ. Obiectivul agentiilor de publicitate este sa ajute clientii sa isi promoveze afacerea si serviciile unui public mai mare, pe scurt ii ajuta sa vanda mai mult. Pentru a avea success si a supravietui mediului competitiv, astazi, o agentie trebuie sa gandeasca strategic si sa isi aleaga cei mai buni parteneri cu care sa porneasca la drum. Broda este un partener suficient de puternic sa reziste unui volum mare si sa livreze performanta si sustine initiativele creative ale agentiilor." spune Cristina Craciun (Director General Broda).

 

La Broda, stocul generos de produse si posibilitatile de personalizare in-house permit livrarea fiecarei comenzi la timp si la calitatea ceruta de client.

 

"Multumim tuturor partenerilor nosti care au ales sa lucreze cu noi in cei 5 ani de cand suntem in acest domeniu. Piata promotionalelor a fost dinamica, in continua schimbare, iar compania s-a adaptat odata cu aceasta, dar in ciuda tuturor schimbarilor scopul a ramas in continuare sa se asigure ca intotdeauna clientii sunt fericiti. Fie ca le ofera cadouri corporate, elemente promotionale pentru targuri sau alte solutii personalizate, Broda este alaturi de ei si ii ajuta sa le faca procesul de achizitionare materiale promotionale cat mai placut.” spune Flaviu Craciun (Administrator Broda).

 

In prezent, Broda opereaza 24 utilaje pe o suprafata de 1500 mp cu ajutorul a peste 100 de profesionisti. Este filiala locala a Araco International, una dintre cele mai mari companii din industria personalizarii materialelor promotionale, material care se personalizeaza in cele doua hale de productie moderne infiintate la Cluj-Napoca. Compania acopera o arie diversa de produse personalizabile – de la accesorii auto, la halate, prosoape si chiar echipamente de lucru si protectie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related