Godmother lanseaza Evaluare Digitala – prima platforma de testare online dedicata elevilor din clasele I-VIII si pregatitoare

Godmother lanseaza Evaluare Digitala – prima platforma de testare online dedicata elevilor din clasele I-VIII si pregatitoare

EVALUARE DIGITALA reprezinta o platforma online independenta, dedicata elevilor din clasele I-VIII si pregatitoare, cu ajutorul careia acestia isi pot testa cunostintele dobandite in scoala la probe precum Limba romana, Matematica sau Cultura generala.

Avand ca baza curriculum-ul in vigoare, programele scolare si Legea Educatiei Nationale, Evaluare Digitala reinterpreteaza, intr-o maniera moderna si creativa, subiectele scolare, pornind de la preocuparile si curiozitatile copilului. Rezultatul este o calatorie fantastica in lumea reala, care asigura o invatare eficienta si relevanta.

 

EVALUEAZA-TE CORECT!

Principalul scop al testelor propuse prin intermediul acestei platforme educationale este evaluarea cunostintelor si monitorizarea progresului elevilor din clasele I-VIII si pregatitoare. Copiii sunt provocati sa descopere si sa rezolve subiecte dintre cele mai inventive, iar parintii, pe baza monitorizarii activitatii – rezultatele testului si sugestiile din partea evaluatorilor - pot afla raspunsul la doua intrebari esentiale pentru dezvoltarea copiilor: CARE este nivelul lor actual de pregatire si CUM pot evolua, astfel incat sa atinga un nivel superior de performanta scolara.

In acelasi timp, Evaluare Digitala urmareste digitalizarea concursurilor si testelor scolare, prin crearea unui mediul extern de evaluare a cunostintelor elevilor, distinct de cel al scolii in care invata, precum si dezvoltarea personala a copiilor.

 

Creativitate, provocare, entuziasm, chiar de acasa!

Evaluare Digitala propune un set de teste online, foarte usor de accesat chiar de acasa, de pe laptop sau tableta, ceea ce ofera copiilor si ocazia de a utiliza tehnologia in scopuri educative.

 „Vrem sau nu sa recunoastem si sa acceptam, generatiile actuale de copii gandesc, se dezvolta prin filtrul si cu ajutorul tehnologiei, iar parintii trebuie de cele mai multe ori sa tina pasul cu evolutia lor. Estimam ca in primul an aproximativ 50 000 de elevi sa isi testeze nivelul cunostintelor si sa isi poata compara astfel rezultatele si timpul de reactie cu cele ale copiilor de varsta lor”, declara Valentin Vacarus – initiatorul proiectului.

Subiectele propuse in platforma Evaluare Digitala sunt redactate de profesori autorizati, respecta programa scolara si urmaresc indeaproape etapele cronologice de predare din scoli.

Structura

Evaluare Digitala este formata din :

  • Etapa demo - trei teste gratuite la Limba romana, Matematica si Cultura generala. Aceste teste sunt insotite de cate un Antrenament, care cuprinde 30 de exercitii de ”incalzire”, pentru fiecare materie propusa. In acest moment elevii pot accesa gratuit pe www.evaluaredigitala.ro testele demo la Matematica si Limba Romana, precum si toate cele trei zone de Antrenament.
  • Trei etape de evaluare, a cate trei teste fiecare - Limba romana, Matematica, Cultura generala
  • O etapa finala (trei teste) la care elevii se vor califica pe baza punctajului total obtinut la etapele anterioare.

Fiecare test cuprinde cate 21 de subiecte structurate pe 4 grade de dificultate: usor, mediu, greu si performanta.

 

Evaluare Digitala este in acelasi timp si o competitie extra-scolara. In urma fiecarui test rezolvat elevii acumuleaza puncte (pietre pretioase), au acces la clasamente, iar cei care ajung in etapa finala si obtin cel mai mare punctaj au sansa sa castige marele premiu oferit de Evaluare Digitala: excursie la Disneyland Paris.

Participarea la testele propuse de Evaluare Digitala este optionala, contra cost si se face pe baza de inscriere in platforma.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related