WI-FI SETUP reinventeaza experienta Selfie la evenimente

WI-FI SETUP reinventeaza experienta Selfie la evenimente

Daca nu esti online, pe retelele de socializare, “nu existi”. O auzim atat de des. Suntem dependenti de internet si mai ales de internetul pe mobil, deoarece acesta este tool-ul care ne ofera flexibilitatea de a fi conectati 24/24 cu restul lumii. Dar serviciile de date oferite de companiile de telefonie mobila costa si atunci apelam cat de des posibil la Wi-Fi, de fiecare data cand ajungem intr-o locatie care ofera acest serviciu gratuit. 

Ce se intampla atunci cand suntem la un eveniment de amploare, alaturi de alti 1.000, 10.000, 20.000 de oameni care se logheaza concomitent la internet pe retelele de telefonie mobila, uplodeaza selfie-uri, comenteaza, posteaza, twitteresc, se logheaza pe Instagram, discuta pe WhatsApp? Atunci, de cele mai multe ori, retelele functioneaza mai greu si e normal, pentru ca sunt suprasolicitate.

Ce ati spune daca la un astfel de eveniment ar exista un serviciu Wi-Fi gratuit, cu viteze ametitoare de download si upload, indiferent de numarul de utilizatori logati concomitent?

Wi-Fi Setup este singura companie din Romania care ofera un astfel de serviciu. Singura care poate sa isi asume 100% ca va oferi “the ultimate experience” in materie de Wi-Fi. Calitatea sta nu doar in aparatura de ultima generetie, ci si in echipa de implementare care face ca acest serviciu sa fie ‘worry free’ pentru clientii directi.

Clientii din portofoliu, printre care Google, MC Donald’s, Sunwaves , Samsung, Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV) stiu exact ca experienta oferita in cadrul evenimentelor trebuie sa fie una 360, completa, fara cusur.

Cei care participa la o conferinta, targ sau un mega concert vor sa sharuiasca experientele lor. Organizatorii de evenimente si brand-urile cu pachete de sponsorship stiu acest lucru, si aleg ca partener Wi-Fi Setup pentru a inchide cercul si a face experienta cu adevarat memorabila.

Pentru ca se apropie perioada de iarna, extrem de incarcata, atat cu evenimente indoor, cat si cu evenimente in aer liber, Revelionul fiind unul dintre ele, Wi-Fi Setup inchide cercul de servicii, aducand streaming-ul online la rang de arta. Practic, Wi-Fi Setup inseamna in acest moment un pachet integrat de servicii, pentru ca evenimentele sa fie vazute, auzite, sharuite in timp real.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related