Ioana Mucenic se retrage din pastel. Dana Nae Popa ramane la conducerea companiei

Ioana Mucenic se retrage din pastel. Dana Nae Popa ramane la conducerea companiei

Ioana Mucenic, managing partner & head of strategy al agentiei pastel, a decis sa se retraga din agentie, dupa aproape 10 ani de la momentul la care a infiintat-o alaturi de Dana Nae Popa. Dana va ramane la conducerea agentiei, asigurand dezvoltarea sa pe mai departe.

“Am creat pastel, alaturi de Dana, cand aveam 21 de ani. Au fost 10 ani grozavi, am muncit mult si am avut succesul pe care l-am sperat inca de la inceput. Intre timp, ne-am maturizat si am evoluat in directii diferite.”, a declarat Ioana Mucenic.

“De aceea, fiecare isi va pune in aplicare planurile si viziunea proprie. In sufletul meu, pastel va ramane mereu compania pe care am infiintat-o in studentie si care a reprezentat o parte uriasa din viata mea.”, a incheiat Ioana.

Ioana are o experienta de 13 ani in comunicare si management, dintre care aproape 10 in propria agentie. In acest timp, Ioana a asigurat si componenta strategica a clientiilor acesteia. Alaturi de echipa, a dezvoltat ample campanii de comunicare la nivel local si regional. Ioana este trainer certificat si membru al Charted Institute of Marketing.

Agentia va fi condusa de Dana Nae Popa, actual managing partener & business developer, care isi propune sa continue pe traseul ascendent pe care agentia l-a avut constant in ultimii ani.

“Ioana va ramane o persoana importanta in istoria pastel si ii dorim mult succes pe mai departe. Astfel, la aproape 10 ani de la infiintare, agentia trece intr-o noua etapa. Astept cu entuziasm noile provocari, iar impreuna cu echipa puternica de la pastel, vom continua parcursul frumos de pana acum.”, a declarat Dana Nae Popa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related