[Clientii vechi si noi] Dana Nae Popa (pastel): Cateodata, avem senzatia ca in spatele oricarei idei este un board de zeci de oameni care trebuie sa voteze

[Clientii vechi si noi] Dana Nae Popa (pastel): Cateodata, avem senzatia ca in spatele oricarei idei este un board de zeci de oameni care trebuie sa voteze

Dana Nae Popa, managing director pastel, vorbeste despre presiunea pietei de a face cat mai multe, cat mai repede si cat mai ieftin si de a vinde, in loc de a construi. O astfel de precipitare se simte si in briefuri, si in cuvantul anului: PITCH-ul, cel mai des folosit in agentii. "Orice poate deveni subiect de pitch si asta pentru ca presiunea pe eficienta la client este foarte mare".

Un alt cuvant extrem de folosit, de data asta in briefuri, este "altceva". Toti vor acest "altceva", cu atat mai mult in digital. 

 

Suntem in perioada de dupa criza si multe companii inca au foarte vie amintirea acesteia. De aceea, briefurile sunt foarte strategice si foarte orientate spre rezultate certe si imediate. Sunt considerabil mai multe proiecte fata de perioada crizei si chiar perioada de dinaintea acesteia. Sunt mai multe, dar mai mici si multe, destul de mult in asa zisa zona safe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related