[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna noiembrie 2015. Trei branduri romanesti in top

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna noiembrie 2015. Trei branduri romanesti in top

Pe primele doua locuri ale YouTube Romania Ads Leaderboard din luna noiembrie 2015 se afla doua povesti de Craciun, aduse publicului de catre Sainsbury's si John Lewis.

Astfel, Sainsbury's - "Mog's Christmas Calamity" si John Lewis - "Man On The Moon" se afla in varful celor mai populare ad-uri urmarite pe YouTube de catre userii romani luna trecuta. Urmatoarele 3 locuri revin unor spoturi postate de branduri locale, anume Disney Channel Romania, evoMAG si eMAG.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

1. Sainsbury's: Sainsbury’s OFFICIAL Christmas Advert 2015 – Mog’s Christmas Calamity

 

2. John Lewis: John Lewis Christmas Advert 2015 - #ManOnTheMoon

 

3. DisneyRO: Printesa Stea contra Fortelor Raului - Cineva are necazuri. Doar la Disney Channel!

 

4. evoMAG: evoBLACK FRIDAY

 

5. eMAG: A mai ramas O ZI! Esti gata de Black Friday?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related