John Lewis, un spot copleșitor de Crăciun. Și în 2018

John Lewis, un spot copleșitor de Crăciun. Și în 2018

Adică, ce ar mai putea să facă și anul acesta John Lewis? Cam asta e întrebarea, pe la mijlocul lui noiembrie, când Crăciunul în lumea reclamelor e în toi. Și în fiecare an, cei de la John Lewis reușesc să răspundă cu încă un Oooooo și e destul de greu să scoți Oooooo-uri de la oameni, după ce le ridici mereu așteptări, dar mai ales e destul de greu să scoți Ooooo-uri de la oameni în 2018. Mai ținem cont și că esteal 10-lea spot de Crăciun făcut de adam&eve/DDB pentru John Lewis. Deci presiunea e la ea acasă.

Și cu toate astea, uite. L-au adus pe Elton John. Spotul The Boy and The Piano este o istorie emoționantă a vieții artistului, din prezent și până în momentul unui Crăciun îndepărtat, când a primit un cadou special care a devenit darul unei lumi întregi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related