Zombi la un alt nivel, mai blanos si mai dragut

Zombi la un alt nivel, mai blanos si mai dragut

Cand o idee isi traieste toate ciclurile de viata pe care le-ar putea avea, unde se duce sa isi doarma batranetile? Sa luam, de exemplu, zombi. De la Michael Jackson incoace, ei au atacat pe toate palierele: filme si seriale, serioase, amuzante si plictisitoare, cu Brad Pitt sau necunoscuti sexy, prequeluri, sequeluri si spin-off-uri, pana cand au ajuns la Grey New York.

Agentia, alaturi de The Humane Society si Bosch North America, au lansat un video cu animale-zombi, pentru a atrage atentia soferilor asupra sufletelor necunvantatoare care pot fi lovite pe sosele.

Video-ul a fost realizat cu ajutorul a sase papusari, care au adus la viata (muhaha), prin coregrafie, animalele si ce a mai ramas din ele:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related