Tu stii ce face echipa ta de marketing?

Tu stii ce face echipa ta de marketing?

Sau, mai exact, ce a fost in capul lor? Asta se intreaba, des, oamenii in timp ce se uita la reclame. Da, nu l-or fi citit pe Koetler si nici pe Ogilvy, nu ii intereseaza notiuni ca target (desi, poate, fac parte din el), maximizare, conversie sau USP, dar sunt mirati.

Si nu doar ei. Neintelegerea bantuie, uneori, chiar si printre cei specializati. Campania Adobe Marketing Cloud, realizata de Goodby Silverstein & Partners, pe asta mizeaza. O reclama buna nu este zambetul hazardului, iar una proasta nu a fost batuta de mania sortii. Cei de la Adobe spun ca este vorba despre date bine adunate.

Adobe Marketing Cloud este o platforma care colecteaza unelte de marketing, data, statistici si analize si care vizeaza agentiile de publicitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related