[Identitatea de agentie] Liviu Turcanu: Nevoia de "publicitate" se afla in ierarhie undeva la baza piramidei nevoilor noastre

[Identitatea de agentie] Liviu Turcanu: Nevoia de "publicitate" se afla in ierarhie undeva la baza piramidei nevoilor noastre

Liviu Turcanu, Creative Director Mercury360, spune ca rezultatele unei agentii sunt cea mai importanta directie de promovare. Dar ele nu vorbesc de la sine si nu isi fac singure publicitate. Asa ca, la capitolul acesta, agentia lui mai are de lucrat.

 

Promovarea agentiei nu cred ca a devenit un obiectiv de comunicare in sine in ultima perioada de timp. Nevoia de "publicitate" se afla in ierarhie undeva la baza piramidei nevoilor noastre.

De cele mai multe ori publicitatea publicitarilor este propagata la nivel formal prin intermediul unui departament de Corporate sau PR sau se afla in custodia celui care pare "ca se pricepe mai bine la scris articole" ("baiatul de la social media" sau creativul care stie sa scrie cu har si o stire despre agentie, dar si un text pentru o campanie).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related