In umbra lui Hitler: Lupta celorlalti

In umbra lui Hitler: Lupta celorlalti

Autobiografia lui Hitler, Lupta mea, a fost publicata in Germania, anul acesta, pentru prima data din 1945 si a starnit, in mod previzibil, reactii puternice.

Una dintre ele vine de la Ogilvy Berlin care au lansat o carte in raspuns, Lupta mea impotriva rasismului, in contextul unei accelerari a extremismului de dreapta, o data cu criza refugiatilor, scrie Adweek.

Agentia a adus in centrul atentiei 11 protagonisti care au luptat impotriva nedreptatilor si xenofobiei, printre care un supravietuitor al lagarelor de concentrare, un refugiat afgan sau o militanta care vaneaza si sterge graffiti-urile rasiste.

„Vreau sa distrug ura”, spune ea, si a curatat, pentru asta, aproape 100.000 de propaganda nazista de pe ziduri, in ultimii 30 de ani.

Prin campanie, se vrea recuperarea cuvintelor din ordinea nazista si convertirea lor intr-un alt cerc al semnificatiilor. Lupta mea e lupta tuturor. E lupta impotriva rasismului. La 70 de ani de la moartea lui Hitler, lupta, de ambele parti, continua.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related