Conform Raportului Canadean, PepsiCo, lider in Romania pe segmentul bauturilor racoritoare de tip Colain primul trimestru din 2006

Studiul realizat de compania americana de cercetare Canadean pentru primul trimestru al anului 2006 confirma evolutia remarcabila a produselor PepsiCo pe piata bauturilor racoritoare din Romania (acestea au inregistrat o rata medie de crestere anuala a volumului de vanzari de peste 38% timp de 6 ani consecutivi).

Potrivit aceluiasi studiu, bauturile racoritoare carbonatate ale PepsiCo au avut in primul trimestru al acestui an o crestere a volumului de vanzari de 26.2%, raportata la aceeasi perioada a anului 2005.
Pentru produsele PepsiCo din segmentul Cola, sub marca Pepsi (Pepsi TM), raportul indica o crestere a vanzarilor de 25.2%, fata de primul trimestru al anului 2005. Pepsi TM a atins astfel un index de 1.02 fata de principalul competitor si o pozitie istorica de lider al segmentului!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related