[Serile de Creativitate FIBRA] Razvan Capanescu: Foarte probabil, meseria asta se schimba. O parte mai inspre consultanta de business, alta mai inspre Hollywood/ entertainment

[Serile de Creativitate FIBRA] Razvan Capanescu: Foarte probabil, meseria asta se schimba. O parte mai inspre consultanta de business, alta mai inspre Hollywood/ entertainment

Maine seara, organizam la Hotel Caro (Bulevardul Barbu Vacarescu, nr. 146A) prima Seara de Creativitate FIBRA. In program, de la ora 21.00, avem un dans cu sase dintre directorii de creatie ADC*RO. Un dans intelectual, in care gandurile protagonistilor se vor impleti armonizat sau, poate, bate cap in cap in cadrul unei dezbateri despre viitorul advertising-ului.

Cum se adapteaza generatiile de pana acum, ce-au adus cu ei millenniali si cine urmeaza in sirul indian de tineri care vin catre publicitate ne vor spune Razvan Capanescu (Leo Burnett Group), Serban Alexandrescu (Headvertising), Mihnea Gheorghiu (Publicis), Claudiu Dobrita (FCB Bucharest), Catalin Rusu (Rusu+Bortun) si Valentin Suciu (Jazz Communication).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneRelated