Ajutor pentru pictorul Daniel Relenschi, diagnosticat cu cancer

Ajutor pentru pictorul Daniel Relenschi, diagnosticat cu cancer

In data de 16 aprilie 2016, pictorul 3D Daniel Relenschi, alaturi de familie si apropiati, a lansat in colaborare cu Asociatia "Salveaza o inima" o campanie de strangere de fonduri.

La varsta de 30 de ani, pictorul sufera de cancer de piele, forma maligna. Suma de care are nevoie pentru a urma un tratament intr-o clinica din Turcia este de 20.000 de euro (tratament chimioterapie si radioterapie, cazare, transport). Pana la acest moment, s-a strans aproape jumatate, anume 9.400 de euro.

Campania de donatii continua pentru inca cel putin o luna, dar pictorul are nevoie de suma cat mai rapid. El declara pe site-ul dedicat campanie gazduit de asociatie: 

Uneori, un cancer nu este depistat decat prin analize amanuntite, la fel a fost si in cazul meu, doar ca din pacate la mine e si vizibil, fiind un cancer de piele, si vine cu dureri de nesuportat.

Ce pot face in acest moment e radioterapie, care promite sa reduca din dureri si din marimea tumorilor, asta pana voi urma un tratamen in afara tarii, la un spital care s-a mai confruntat cu astfel de cazuri.

Daniel Relenschi, originar din Botosani, este unul dintre primii pictori 3D din Romania. 

Este cunoscut pentru realizarea primului tablou 3D in ulei pe sticla din tara, lucrarea "Izvor De Dor", ce o infatiseaza pe Sofia Vicoveanca. Tabloul a fost prezentat anul trecut, in cadrul TEDx Iasi.  Daniel a avut cateva colaborari si cu branduri sau cu agentii de publicitate.

Donatiile se pot face in contul mamei sale sau direct pe site-ul asociatiei "Salveaza o inima".

Titular cont - Maxin Doina
IBAN RON - RO35BTRLRONCRT 0229692602
IBAN EURO - RO12BTRLEURCRT 0229692601
Cont deschis la Banca Transilvania

Pentru cei din afara tarii
Swift - BTRLRO 22
BIC - BTRL

Statusul campaniei poate fi urmarit pe pagina de Facebook a pictorului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related