[post-Noaptea-Agentiilor '16] pastel si-a distrat, dansat si deformat invitatii

[post-Noaptea-Agentiilor '16] pastel si-a distrat, dansat si deformat invitatii

Multi-multi oameni deformati in miez de noapte, intr-o casa, dupa o petrecere. Suna a filmul-horror-tipic din toate timpurile. Unde mai pui c-a venit si politia. Dar nu pentru ca pastel a avut o oglinda care te distorsiona mai tare ca un filtru din Snapchat, ci pentru ca oamenii se distrau prea bine. Invidiosi, domnule.

In rest, a fost muzica, insusita de invitati si prin dans si prin cantat, un workshop de caligrafie urmat de talente descoperite si intalniri programate. S-au ciconit peste 100 de pahare de sampanie in cinstea celor 10 ani de pastel, iar intr-un final s-a dat muzica mai incet. Dar banuim ca entuziasmul, nu. Cititi mai jos, caci inca il regasiti in ce ne-au povestit. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Pastel

pastel este o agentie de comunicare independenta, cu o istorie de peste 10 ani pe piata, care ofera experiente de brand integrate. La pastel credem ca ideile de succes sunt idei integrate. Acestea au puterea de a... vezi detalii »

Companii

Sectiune

DictionarRelated