Principiile marketing-ului online, dezvaluite de adevaratii specialisti in domeniu

Principiile marketing-ului online, dezvaluite de adevaratii specialisti in domeniu

Ciprian Susanu (Managing Partner Dare Digital) vorbeste despre oportunitatile in online ca mediu de afaceri si despre cum sa transformi bugetul de marketing in investitie, intr-un workshop dedicat tinerilor antreprenori, specialisti si aspiranti la o cariera de succes.

Ciprian Susanu vine sa impartaseasca din experienta a peste 11 ani de cariera si peste 300 de proiecte si campanii online, intr-un workshop de marketing gratuit, care va avea loc pe 14 iunie, la Hotel Pullman, incepand cu ora 9:00.

Desi tentant, mediul online ramane un teritoriu inca neexplorat de pasionatii de marketing din Romania. Ce face diferenta dintre o campanie ineficienta de marketing si o investitie de succes, cum poate fi anticipata eficienta strategiei in online, cum determini pozitionarea obiectiva a unei companii pe piata, dar si cand sa intrerupi o finantare dezavantajoasa sunt cateva dintre intrebarile care isi vor gasi raspunsul la workshop.

Indiferent de domeniul de activitate, orice afacere isi poate gasi locul in mediul virtual printr-o abordare strategica si o gestionare eficienta a instrumentelor in online. Antreprenori, strategi, specialisti in marketing, dar si tineri in cautarea domeniului care li se potriveste vor beneficia de un start profesionist in marketing online, sub indrumarea unui adevarat specialist.

 

"Marketing-ul online va continua sa se dezvolte in acelasi ritm alert pentru cel putin inca cinci ani. Extinderea acestui domeniu devine, astfel, o datorie comuna a noastra, ca specialisti, de a da mai departe informatii consolidate de anii de experienta si a pasionatilor de marketing de a cauta medii de informare complete si verificate. De aici a venit ideea unui workshop cu informatii clare, structurate si aplicabile, deschis antreprenorilor, tinerilor entuziasti si specialistilor aflati intr-o continua perfectionare in cariera", a declarat Ciprian Susanu (Managing Partner Dare Digital).

 

 

Pe langa o radiografie completa asupra evolutiei marketing-ului digital si insight-uri utile in elaborarea propriei campanii de succes, workshopul ofera unui castigator o analiza completa a prezentei in online a business-ului pe care il reprezinta, ca punct de plecare al viitoarei strategii, dar si posibilitatea unui internship platit in cadrul Dare Digital pentru tinerii aspiranti la o cariera in marketing.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related